Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MetaMask a nová sada nástrojov pre Web3

MetaMask, známy poskytovateľ peňaženiek Web3, predstavuje novú sadu nástrojov, ktorá má zefektívniť onboarding používateľov a zlepšiť celkový zážitok z Web3. Tento krok je reakciou na výzvy, ktorým čelí prijatie technológie blockchain a Web3, a snaží sa riešiť problémy s použiteľnosťou, ktoré bránia širšiemu prijatiu. Podľa nedávnej tlačovej správy, nová sada nástrojov od Consensys, predstavená na […]
Menej ako 1 min. min.

MetaMask, známy poskytovateľ peňaženiek Web3, predstavuje novú sadu nástrojov, ktorá má zefektívniť onboarding používateľov a zlepšiť celkový zážitok z Web3. Tento krok je reakciou na výzvy, ktorým čelí prijatie technológie blockchain a Web3, a snaží sa riešiť problémy s použiteľnosťou, ktoré bránia širšiemu prijatiu.

Podľa nedávnej tlačovej správy, nová sada nástrojov od Consensys, predstavená na konferencii EthCC, umožňuje vývojárom vytvárať decentralizované aplikácie (DApps) a protokoly, ktoré ponúkajú nové a zlepšené používateľské skúsenosti. Táto sada nástrojov bude dostupná na akomkoľvek reťazci virtuálnych strojov Ethereum (EVM), ktorý je podporovaný balíkom operácií používateľov, vrátane platformy ako Arbitrum, Avalanche, Base, Linea, Optimism a Polygon.

Dan Finlay, spoluzakladateľ MetaMask, v rozhovore pre Cointelegraph vysvetlil, že hoci táto prvá verzia je určená len pre Ethereum, existujú časti, ktoré by mohli byť „veľmi ľahko vyrobené reťazovo agnostickými“, čo naznačuje možnosť rozšírenia kompatibility súboru nástrojov aj na iné blockchainy.

Výskum spoločnosti Consensys, ktorý zahŕňal 15 000 účastníkov, ukázal, že mnohí považujú kryptomeny a Web3 za príliš zložité a náročné na pochopenie. Len 8% respondentov sa považuje za veľmi dobre oboznámených s konceptom Web3, čo poukazuje na rozpor medzi vnímaním Web3 verejnosťou a jeho skutočným potenciálom.

Cieľom novej sady nástrojov je preklenúť tento rozpor odstránením opakujúcich sa akcií používateľov a znížením potreby priamych interakcií s infraštruktúrou Web3. Týmto spôsobom sa snaží zjednodušiť proces onboardingu nových používateľov a zároveň zvýšiť bezpečnosť a prístupnosť Web3 aplikácií.

Tento pokrok v oblasti Web3 je dôležitým krokom k dosiahnutiu širšieho prijatia blockchainovej technológie a decentralizovaných aplikácií. Sada nástrojov od MetaMask a Consensys môže potenciálne zmeniť spôsob, akým používatelia pristupujú a interagujú s DApps, a tým prispieť k budovaniu dôvery a zrozumiteľnosti v rámci kryptomenového ekosystému.

Zdroj: cointelegraph

Príspevok MetaMask a nová sada nástrojov pre Web3 je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK