Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Michalovce: NAŠE MESTO je krajšie vďaka dobrovoľníkom Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku s názvom NAŠE MESTO bolo tento rok vyhlásené na 7. jú…

NAŠE MESTO je krajšie vďaka dobrovoľníkom 🏣😊 🏣 Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku s názvom NAŠE MESTO bolo tento rok vyhlásené na 7. júna. Podujatie organizuje Nadácia Pontis. Tisíce dobrovoľníkov a dobrovoľníčok si počas jedného júnového dňa obliekajú rovnaké tričká a zapájajú sa do stoviek prospešných aktivít po celom Slovensku. V Michalovciach má dobrovoľníctvo […]
Menej ako 1 min. min.

NAŠE MESTO je krajšie vďaka dobrovoľníkom 🏣😊

🏣 Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku s názvom NAŠE MESTO bolo tento rok vyhlásené na 7. júna. Podujatie organizuje Nadácia Pontis. Tisíce dobrovoľníkov a dobrovoľníčok si počas jedného júnového dňa obliekajú rovnaké tričká a zapájajú sa do stoviek prospešných aktivít po celom Slovensku.

V Michalovciach má dobrovoľníctvo tradíciu od roku 2018, keď sa do tohto podujatia zapojila samospráva po prvýkrát. Tento rok sa michalovskí dobrovoľníci realizovali v 10 rôznych aktivitách.

👩‍🎨Už tradične nemohli chýbať zamestnanci Mestského úradu Michalovce, ktorí obnovili náter oplotenia Základnej školy na Moskovskej ulici.
🪻Ďalšia osemčlenná skupina sa venovala skrášleniu exteriéru Komunitného centra na Mlynskej ulici. Vysadili tam okrasné kvety a stromčeky, vymaľovali staré pneumatiky aj vstupnú bránu.
🦺Ruku k dielu priložili aj členovia Miestnej občianskej a poriadkovej služby, ktorí sa zamerali na odstraňovanie čiernych skládok v piatich lokalitách: na Ul. staničnej, Ul. pri mlyne, Ul. Š. Fidlíka, v Parku študentov a medzi garážami na Ul. okružnej.
👩‍🎨Zamestnanci z Technických a záhradníckych služieb mesta Michalovce sa postarali o nový náter oplotenia futbalového štadióna na Hviezdoslavovej ulici.

Zapojili sa aj ďalšie firmy. Viac sa dočítate na našej stránke 👇
https://www.michalovce.sk/sk/aktualita/nase-mesto-sa-aj-tento-rok-zaplnilo-dobrovolnikmi

ĎAKUJEME 💛💙👏.

Komunitné centrum Michalovce
TAZSMI-Technické a záhradnícke služby mesta Michalovce

#michalovce #nasemesto2024 #nasemesto #firemnedobrovolnictvo







Zdroj: Mesto Michalovce

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie