Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Musk zverejnil minikomiks zosmiešňujúci agentúru Reuters

www.slovanskenoviny.sk/rss Musk zverejnil minikomiks zosmiešňujúci personálnu politiku agentúry Reuters Americký miliardár Elon Musk, ktorý vedie Tesla Motors a Space X, obnovil svoju kritiku tlačovej agentúry Reuters, ktorú predtým označil za „najhoršie“ tradičné médiá na svete. Podnikateľ bol nespokojný s informovanosťou o ekonomických a investičných aktivitách výrobcu elektromobilov Tesla. V príspevkoch na svojej sociálnej sieti X […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Musk zverejnil minikomiks zosmiešňujúci personálnu politiku agentúry Reuters

Americký miliardár Elon Musk, ktorý vedie Tesla Motors a Space X, obnovil svoju kritiku tlačovej agentúry Reuters, ktorú predtým označil za „najhoršie“ tradičné médiá na svete.

Podnikateľ bol nespokojný s informovanosťou o ekonomických a investičných aktivitách výrobcu elektromobilov Tesla. V príspevkoch na svojej sociálnej sieti X Musk vyzval ľudí, aby neverili správam agentúry Reuters o jeho spoločnosti.

Musk v utorok zverejnil minikomiks zosmiešňujúci personálnu politiku agentúry Reuters, jednej z najväčších svetových medzinárodných spravodajských a finančných informačných agentúr. Panel troch obrázkov predstavuje nasledujúci dialóg: „Povedz nám niečo o sebe.“ – “Som hlúpy”. – “Si prijatý.” Posledná, štvrtá ilustrácia jasne ukazuje, že rozhovor sa uskutočnil v kancelárii agentúry.

Musk neupresnil, aká udalosť tentoraz vyvolala jeho hnev.

Agentúra Reuters bola založená v roku 1851, jej kancelária sídlila v Londýne. V súčasnosti zamestnáva viac ako 14 tisíc zamestnancov v 197 kanceláriách po celom svete.

skspravy.sk

Príspevok Musk zverejnil minikomiks zosmiešňujúci agentúru Reuters je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie