Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na Slovensku končí známy predajca elektroniky. Spája sa s ďalším gigantom

Po marcovom schválení fúzie medzi zlínskou skupinou HP Tronic a Nay českým Úradom pre ochranu hospodárskej súťaže (ÚOHS) dostali obe firmy povolenie na vytvorenie spoločného holdingu aj od Protimonopolného úradu (PMÚ) SR. Schválenie od oboch úradov bolo nevyhnutné pre realizáciu plánovaného zámeru. Túto informáciu poskytla Anna Olvecká z akciovej spoločnosti Nay. Spojením sa predajne na […]
Menej ako 1 min. min.

Po marcovom schválení fúzie medzi zlínskou skupinou HP Tronic a Nay českým Úradom pre ochranu hospodárskej súťaže (ÚOHS) dostali obe firmy povolenie na vytvorenie spoločného holdingu aj od Protimonopolného úradu (PMÚ) SR. Schválenie od oboch úradov bolo nevyhnutné pre realizáciu plánovaného zámeru.

Túto informáciu poskytla Anna Olvecká z akciovej spoločnosti Nay. Spojením sa predajne na Slovensku zjednotia pod značku Nay, zatiaľ čo v Českej republike budú fungovať pod značkou Datart. Informuje o tom portál teraz.sk.

Reakcia na dynamický trh

Podľa nej je integrácia skupín Nay a HP Tronic, ktoré prevádzkujú značky NAY, Electro World, Datart a ETA, reakciou na dynamický trh, ktorý čelí rastúcej konkurencii zo strany online predajcov a globálnych online trhovísk.

 

Daniel Večeřa, generálny riaditeľ HP Tronic, uviedol, že ide o udalosť, ktorá predstavuje významný krok pre obidve firmy. Na slovenský a český trh prinesie novú dynamiku.

„ Vytvára subjekt s jedinečným kombinovaným know-how a bohatými skúsenosti na retailovom trhu. Práve povolenie spojenia zo strany ÚOHS v Českej republike a PMÚ na Slovensku bolo kľúčovou podmienkou pre uskutočnenie nášho zámeru, ktorý začneme v nadchádzajúcich týždňoch postupne realizovať,“ dodáva s tým, že prvý krok spočíva v príprave detailného plánu ďalšieho postupu.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Lepšie využívanie príležitostí

The post Na Slovensku končí známy predajca elektroniky. Spája sa s ďalším gigantom appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie