Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nadáciou princa Harryho a Meghan Markle sa zaoberala prokuratúra. Hovorí o „trestnej činnosti“

14.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Northern Ireland Office, CC BY 2.0). Princ Harry a Meghan Markle založili nadáciu Archewell v roku 2020. Ako sa ukázalo, v roku 2024 nastala nezvyčajná situácia. Ukázalo sa, že spoločnosť bola v omeškaní s platbami a nepredložila príslušnú dokumentáciu. Foto: Wikimedia Commons/Northern Ireland Office, CC BY 2.0 Britská […]
Menej ako 1 min. min.

14.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Northern Ireland Office, CC BY 2.0).

Princ Harry a Meghan Markle založili nadáciu Archewell v roku 2020. Ako sa ukázalo, v roku 2024 nastala nezvyčajná situácia. Ukázalo sa, že spoločnosť bola v omeškaní s platbami a nepredložila príslušnú dokumentáciu.

Foto: Wikimedia Commons/Northern Ireland Office, CC BY 2.0

Britská kráľovská rodina už nejaký čas prežíva ťažké časy. Začiatkom roku 2024 vyšlo najavo, že vojvodkyňa Kate potrebuje urgentnú operáciu brucha. Po nejakom čase sa ukázalo, že jej diagnostikovali rakovinu. Táto informácia šokovala nielen Veľkú Britániu, ale aj celý svet.

Zdravotné problémy má aj kráľ Karol III., ktorému diagnostikovali rakovinu. Princ Harry a Meghan Markle prejavili podporu svojim blízkym v zámorí. Teraz sa objavili správy, že aj oni majú problémy. Ide o ich základ.

Porušili princ Harry a Meghan Markle zákon? Nezvyčajné správy o ich založení

Princ Harry a Meghan Markle založili v roku 2020 charitatívnu nadáciu Archewell. Ako sa ukázalo, organizácia mala vážne problémy. Pár dostal varovanie od kalifornského generálneho prokurátora. Rob Bonta bez váhania označil túto činnosť za „trestnú“. Podľa osobitného registra vraj nadácia riadne nepredložila výročnú správu ani nezaplatila poplatky za predĺženie lehoty.

V súčasnosti má Archewell zakázané zbierať peniaze alebo rozdeľovať prostriedky na charitu. Znepokojivé informácie sa objavili v oficiálnej dokumentácii, keď boli aktivity Harryho a Meghan klasifikované ako „nedoplatky“. Podľa neoficiálnych správ sa prípad už rieši. Za zmienku tiež stojí, že za posledný rok sa príjmy nadácie Archewell znížili o vyše desať miliónov dolárov.

POZRITE TIEŽ AJ: Harry s Meghan sú stále v Nigérii. Markle sa ukázala v odvážnom outfite s výrezom. Cena? Padnete na kolená

Je nadácia princa Harryho a Meghan Markle „zločinecká“? Ide vraj o kontrolu

Objavujú sa nové informácie o nadácii Archewell. Ako informoval zahraničný web Daily Mail, nadácia kráľovského páru „nemá dobrú povesť“. Kalifornský register charitatívnych organizácií a finančných zbierok ukazuje, že Harry a Meghan nezaplatili poplatky a nepredložili záznamov. Ako sa však ukazuje, nadácia trvá na tom, že dokumenty boli predložené včas.

Podľa zahraničných zdrojov problém vznikol kvôli šeku, ktorý sa údajne stratil na pošte. Sussexovia tiež tvrdia, že bol odoslaný nový report, čo by malo znamenať, že problém bude rýchlo vyriešený. Informácie však nie sú komentované ani potvrdené.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kráľ Karol III hovoril o svojom boji s rakovinou. Prezradil, s akými VEDĽAJŠÍMI ÚČINKAMI liečby sa potýkal

Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi. „Je to poriadny kop do zubov“

The post Nadáciou princa Harryho a Meghan Markle sa zaoberala prokuratúra. Hovorí o „trestnej činnosti“ appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie