Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepšia farba vlasov po 50-tke. Je výrazná a odoberá roky

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jasen Wright). Vyzerá nápadne a zároveň prirodzene. Je ideálna pre zrelú krásu 50-ročných žien. Nezaťažuje, ale dokonca rozjasňuje tvár a opticky ju omladzuje. Ak premýšľate, ako si zafarbiť vlasy, tento odtieň bude hitom. Najlepšia farba vlasov po päťdesiatke. Je veľmi pekná a odoberá roky.Foto: shutterstock/Jasen Wright Väčšina žien v […]
Menej ako 1 min. min.

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jasen Wright).

Vyzerá nápadne a zároveň prirodzene. Je ideálna pre zrelú krásu 50-ročných žien. Nezaťažuje, ale dokonca rozjasňuje tvár a opticky ju omladzuje. Ak premýšľate, ako si zafarbiť vlasy, tento odtieň bude hitom.

Najlepšia farba vlasov po päťdesiatke. Je veľmi pekná a odoberá roky.
Foto: shutterstock/Jasen Wright

Väčšina žien v tomto veku už má viac či menej šedé pramene. A na tom nie je nič zlé. Takéto strieborné odrasty môžu vyzerať veľmi nápadne a zároveň sú… veľmi módne. Pozrite sa na hit posledných rokov.

Samozrejme, ide o grey bob. Tento elegantný a nezvyčajný účes neodoláva prirodzenému plynutiu času. Práve naopak, čerpá z neho.

Sivé vlasy v kombinácii s účesom bobs sú všestranným a štýlovým účesom. Samozrejme, nie je určený len pre ženy po päťdesiatke. Môžu ho nosiť aj mladšie dámy, musia však trochu pomôcť prírode a zafarbiť si vlasy na sivo, strieborno alebo bielo.

Ak vás však tento odtieň nepresvedčil, najbezpečnejšou možnosťou je farbenie blízke vašej skutočnej farbe vlasov. Verte, že príroda vie najlepšie, čo vám vyhovuje.

Oplatí sa vybrať o dva alebo tri tóny svetlejšie farby vlasov. Cieľom je rozjasniť tvár. Príliš veľa tmavej farby pôsobí ohromujúco, robí vás staršími a zviditeľňuje aj tie najmenšie vrásky, tmavé kruhy alebo zmeny farby.

Samozrejme, najdôležitejšie je, ako sa v danom účese cítite. Ak milujete havranie čierne vlasy, nevzdávajte sa ich. Nerozhodným len naznačujeme a dávame návrhy.

Práve po päťdesiatke mnohé ženy upúšťajú od decentných a klasických farieb. Koniec koncov, každá príležitosť je dobrá na to, aby sme sa vybláznili, a v tomto veku už zvyčajne nemáme komplexy z mladosti a nepozeráme sa na seba v očiach ostatných zvrchu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Upečiem pusinky z bielkov, žĺtky nechám a zmiešam ich s olejom. Túto masku si každý týždeň nanášam na vlasy

Taký objem vlasov som už dlho nezažila. Tento účes pre tenké vlasy je majstrovské dielo

The post Najlepšia farba vlasov po 50-tke. Je výrazná a odoberá roky appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie