Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nissan Townstar Karaok-e: Aj vy si radi spievate v aute?

Ako najlepšie dokážeme verejnosti, že naše auto je skutočne všestranné? A čo tak spraviť z neho pojazdný karaoke bar!? Asi takto nejak vyzerala porada marketingového oddelenia značky Nissan a keď tento bizarný nápad predostreli vedeniu, dostali zelenú. Základom je elektrický Nissan Townstar-e, ktorý má vďaka batérii s kapacitou 45 kWh odhadovaný dojazd cez 300 kilometrov. […]
Menej ako 1 min. min.

Ako najlepšie dokážeme verejnosti, že naše auto je skutočne všestranné? A čo tak spraviť z neho pojazdný karaoke bar!? Asi takto nejak vyzerala porada marketingového oddelenia značky Nissan a keď tento bizarný nápad predostreli vedeniu, dostali zelenú.

Základom je elektrický Nissan Townstar-e, ktorý má vďaka batérii s kapacitou 45 kWh odhadovaný dojazd cez 300 kilometrov. Auto je však vybavené výkonným audio-systémom, 32-palcovým monitorom, dvomi tabletmi, dvojicou mikrofónov a rozsiahlou databázou množstva hitov vo viacerých svetových jazykoch.

Priamo na sociálne siete!

Aby sa celý karaoke bar vošiel do osobného auta, museli konštruktéri použiť predĺženú verziu modelu Townstar s prívlastkom Evalia a demontovať druhý rad sedadiel. Sedadlá v treťom rade zostali na svojom mieste, to asi aby ste si mohli oddýchnuť, keď už budete unavení zo spievania.

Na palube nechýbajú GoPro kamery a dokonca je tu aj špeciálna aplikácia, cez ktorú môžete svoje spevácke výkony rovno zdieľať na sociálne siete. Po celom interiéri sa rozprestiera sieť LED diód, ktoré sú synchronizované s rytmom hudby a výkon nadšeného speváka tak dopĺňa aj svetelná show.

Dnes mám rande so svojím mestom..

Aby Nissan Townstar Karaok-e na ulici nikto neprehliadol, výrobca použil špeciálny lak karosérie, ktorý pri zmene uhla pohľadu mení aj svoj farebný odtieň. Od žiarivej fialovej, cez upokojujúcu modrú až po zemitú zelenú.

Hoci je pojazdný karaoke bar od Nissanu viac-menej iba šikovný marketingový ťah, auto by mohlo mať veľký úspech v prípade, že by sa dalo prenajať. Len si predstavte, že zavoláte svojich kamarátov, budete sa autom voziť hore-dole po meste a vyspevovať svoje obľúbené pesničky. I keď, to vlastne mnohí robíme aj bez Nissanu.

 

The post Nissan Townstar Karaok-e: Aj vy si radi spievate v aute? appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie