Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Od 30. května se koná další sraz Bilderbergu, tentokrát v Madridu

Globalistický klub, který chce vybudovat totalitní světový řád, uspořádá letošní „tajné setkání“ od 30. května do 2. června ve španělské metropoli – a to jen pár dní před začátkem europarlamentních voleb. Půjde zároveň o jubilejní 70. zasedání Bilderbergu. Toto datum jistě není právě ve světle voleb nijak náhodné. Prozatím je seznam účastníků tajný, nicméně jako […]
Menej ako 1 min. min.

Globalistický klub, který chce vybudovat totalitní světový řád, uspořádá letošní „tajné setkání“ od 30. května do 2. června ve španělské metropoli – a to jen pár dní před začátkem europarlamentních voleb.

Půjde zároveň o jubilejní 70. zasedání Bilderbergu.

Toto datum jistě není právě ve světle voleb nijak náhodné. Prozatím je seznam účastníků tajný, nicméně jako vždy bude zřejmě již každým dnem k dispozici.

Co už ovšem k dispozici je, jsou některá témata, která se mají diskutovat. Asi vás neudiví, že termín, kdy se globalističtí politici sejdou na tajném srazu na Bilderbergu, takřka kopíruje i shromáždění WHO, na kterém se má schvalovat Pandemická smlouva a změny Mezinárodních zdravotních předpisů.

I to bude totiž jedním ze stěžejních témat debat v Madridu. Že by tedy bylo již předem jasné, jak hlasování dopadne?

Od roku 1954 se na setkání globalistů sešlo kolem 130 významných osobností z politiky, armády, tajných služeb, obchodu, vědy, médií, univerzit a šlechty z Evropy a USA, aby diskutovali o aktuálních tématech.

Takzvaní „Bilderbergeři“ tvrdí, že tyto konference mají „povahu čistě neformální.“ Kritičtí pozorovatelé jsou však toho názoru, že tyto události určí směr naší budoucnosti.

Stačí připomenout, že například Mekelová byla několikrát na srazu Bilderbergu než se stala kancléřkou, stejně jako její krajanka Von der Leyenová, která navštívila tento globalistický sraz celkem 4x předtím, než byla jmenována do čela EU.

Klub Bilderberg uspořádá své letošní setkání od 30. května do 2. června 2024 ve španělském hlavním městě Madridu. Je to již potřetí, co si „mistři světa“ vybrali Španělsko: v roce 1989 pozvali takzvanou „elitu“ do La Toja (Galicie) a v roce 2010 do Sitges (Katalánsko).

Zesnulý americký právník a diplomat George Ball, který byl mimo jiné státním náměstkem ministra pro ekonomické záležitosti za Johna F. Kennedyho a Lyndona Johnsona, definoval skutečné cíle setkání Bilderbergu na konferenci v Kanadě v roce 1968.

Investigativní novinář Daniel Estulin o tom napsal ve své knize „The True Story of The Bilderberg Group“:

Ball v podstatě představil přehled výhod neokoloniálního světového ekonomického řádu založeného na konceptu globální firmy a popsal některé překážky, které je třeba překonat, aby byl jejich plán úspěšný. Podle Balla je první a nejdůležitější překážkou, která musí být odstraněna, archaická politická struktura národního státu.

Místo a jména účastníků setkání Bilderbergu jsou často velmi dlouho utajovány. O setkání v Madridu nejprve  informoval  nezávislý švédský portál Nya Tider

Tématu se v článku na portálu Diario 16 chopila španělská autorka bestsellerů a novinářka Cristina Martín Jiménez, která se specializuje na Klub Bilderberg a vydala o něm různé knihy .

Jako odbornice na geopolitiku novinářka analyzuje manévry kontroly, manipulace a propagandy. Jejím výzkumným zaměřením jsou komunikační a mocenské struktury. 

Ve svém rozsáhlém díle „Los amos del mundo están al acecho“ (Mistři světa jsou na lovu), které bylo ve Španělsku po léta cenzurováno, se již zabývala „taktikou pandemií, člověkem způsobených klimatických změn a vytvoření umělých vůdců“ před čtrnácti lety, kdy je označila za zbraně pro nastolení totalitního světového řádu.

Již dlouho před falešnou pandemií a prosazováním klimatického podvodu formou Green Dealu tedy věděla, co se chystá – a to jen na základě letitého sledování dění kolem Bilderbergu.

Ohledně aktuálního setkání v Madridu poukazuje na geopolitický kontext. Rok 2024 bude po celém světě poznamenán množstvím volebních procesů.

Nejdůležitější volby pro Bilderbergy jsou ve Spojených státech, kde se bývalý prezident Donald Trump snaží kandidovat, zatímco je zapletený do několika soudních případů. Ty by ho mohly diskvalifikovat.

Klub se navíc schází pouhé čtyři dny před začátkem voleb do Evropského parlamentu (6. až 9. června). Toto jsou další klíčové volby pro klub, aby mohl pokračovat v procesu tiché invaze a dobývání prostřednictvím implementace Agendy 2030 ve všech evropských zemích.

Cristina Martín Jiménez proto očekává, že se zúčastní mnoho politiků z celého kontinentu, přičemž zvláštní pozornost bude tentokrát věnována politikům z Ukrajiny, Polska, Maďarska a dalších postsocialistických zemí.

Na Bilderberg bývají zváni jak vládní tak opoziční politici, vždy záleží na tom, kdo je aktuálně blíže k záměrům globalistů. Právě vzhledem k letošnímu zaměření na postsocialistické země je velmi pravděpodobné, že se na seznamu tentokrát objeví i někdo od nás nebo ze Slovenska.

Účastníci v Madridu se navíc podle expertky na Bilderberg budou zabývat volbami v Katalánsku, ale také událostmi 77. Světového zdravotnického shromáždění, které začíná 27. května a na němž členské státy WHO rozhodnou o pandemické smlouvě a změnách Mezinárodních zdravotních předpisů.

„Už teď však předpovídám, že nevyhrají,“ píše Martín Jiménez.

Nejprodávanější španělská autorka předpokládá, že Bilderberg Club také zhodnotí výsledky dosažené v posledních měsících od doby, kdy generální ředitel WEF Klaus Schwab v lednu v Davosu označil „dezinformace“ za první a největší globální riziko ve volebních procesech.

Téma „dezinformace“ již bylo diskutováno na setkání Bilderberg ve Washingtonu v roce 2022.

„Bilderberg a Davos jsou stvoření stejných sil,“ zdůrazňuje Martín Jiménez.

Španělský premiér Pedro Sánchez bude v roce 2024 hostit setkání Bilderbergu. Novinářka v této souvislosti upozorňuje, že Sánchezova rezignační strategie nyní dává smysl a lze ji plně pochopit.

Na konci dubna oznámil španělský šéf vlády svou možnou rezignaci poté, co soudce Begoña Gómez zahájil vyšetřování proti jeho manželce kvůli údajnému prospěchářství a korupci v soukromém sektoru. Kritici obviňují Sáncheze, že se do tohoto případu zapojil sám.

Po Sánchezově kroku se mainstreamová média kolektivně vyčerpala tím, že jej a jeho manželku vykreslovala jako oběti dezinformační kampaně. Proběhl dokonce hon na soudce, který nařídil vyšetřování proti Gómezovi.

A kdysi renomované noviny El País skutečně požadovaly tresty odnětí svobody pro ty, kteří šíří „dezinformace.“

„Pouze přítomnost Bilderbergů ve Španělsku dává Sánchezovu kroku plný význam,“ říká Martín Jiménez. Šéf vlády musí svým příznivcům dokázat, že má svěřenou zemi pod kontrolou.

Schůzku Bilderbergu v Madridu popisuje jako „návštěvu vysokých kněží globalismu v jejich španělské kolonii.“ 

Když po pár dnech „reflexe“ Sánchez stejně jako Caesar oznámil, že nakonec neodstoupí větou: „Ukážeme světu, jak se brání demokracie,“ vlastně potvrzoval, že své šéfy podpoří.

Americkým mega finančníkům ukáže, jak skvěle zařizuje kapitulaci španělského státu před Agendou 2030.

Kontrolou vzdělávání pomocí Agendy 2030 ve školách, médiích, politických stranách, volebních procesech, občanských protestech a soudnictví by Sánchez Bilderbergerům ukázal, že je spolehlivým chráněncem.

BlackRock právě oznámil, že chce ve Španělsku „investovat“ 60 miliard eur (jaká náhoda, že u nás ve stejnou dobu odkupuje akcie ČEZu). Ale neměli bychom zapomínat, že globalistický megafond neinvestuje, ale levně skupuje celé země – viz Ukrajina, která už BlackRocku kompletně patří.

Za tímto účelem se vyhlásily „pandemie“ a člověkem způsobená změna klimatu, polarizovala se a kriminalizovala společnost, okrádal státní sektor, indoktrinovali nejmladší a zaútočilo se na rodinu, primární mocenskou strukturu všech kultur na Zemi.

Tolik prozatím zhruba k dalšímu srazu Bilderbergu a situaci ve Španělsku, kde se bude sraz konat.

Jakmile bude seznam letošních účastníků i podrobný program k dispozici, tak vás samozřejmě budu velmi detailně v dalším článku informovat.

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie