Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

OLYMPIJSKA KOLEKCIA PREPÁJA MOTÍV SLOVENSKEJ ĽUDOVEJ TVORBY A FRANCÚZSKU ELEGANCIU Dnes bola oficiálne predstavená kolekcia oblečenia pre slovenských špo…

OLYMPIJSKA KOLEKCIA PREPÁJA MOTÍV SLOVENSKEJ ĽUDOVEJ TVORBY A FRANCÚZSKU ELEGANCIU Dnes bola oficiálne predstavená kolekcia oblečenia pre slovenských športovcov, ktorí nás budú hrdo reprezentovať na olympijských hrách Paríži. Slávnostného predstavenia sa zúčastnil aj minister cestovného ruchu a športu Dušan Keketi a štátny tajomník pre šport Ján Krišanda. Kolekcia Slovenského olympijského tímu prepája motív slovenskej ľudovej […]
Menej ako 1 min.

OLYMPIJSKA KOLEKCIA PREPÁJA MOTÍV SLOVENSKEJ ĽUDOVEJ TVORBY A FRANCÚZSKU ELEGANCIU

Dnes bola oficiálne predstavená kolekcia oblečenia pre slovenských športovcov, ktorí nás budú hrdo reprezentovať na olympijských hrách Paríži. Slávnostného predstavenia sa zúčastnil aj minister cestovného ruchu a športu Dušan Keketi a štátny tajomník pre šport Ján Krišanda.

Kolekcia Slovenského olympijského tímu prepája motív slovenskej ľudovej tvorby s prvkami francúzskej elegancie. Maliarske zobrazenie národných motívov je poctou Francúzsku ako miestu, kde sa zrodila móda a umenie, pričom prináša moderný pohľad na tradície a kultúru Slovenska, ktoré si zaslúžia zvláštnu pozornosť počas olympijských hier.

Zároveň, slávnostným prestrihnutím pásky dnes otvorili v priestore pred Domom športu nové Olympijské námestie, ktoré bude slúžiť pre oddych i pre exteriérové aktivity Slovenského olympijského a športového výboru i Slovenského olympijského a športového múzea.

zdroj: SOŠV/Andrej Galica






Zdroj: Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie