Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Aktuálne spravodajstvo

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aktuálne spravodajstvo

Menu

Päť trendov na jar, ktoré si zamilovali Parížanky. Toto oblečenie nesmie chýbať vo vašom šatníku

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@juliesfi). Jar je skvelý čas na osvieženie šatníka a dodanie mu nádychu bláznivosti. Aké trendy kraľujú tomuto roku? Niektoré kúsky sa do sveta módy vrátili s veľkým rachotom. Tu sú outfity a doplnky, ktoré by na jar 2024 mali zavítať do vášho šatníka. Tento trend už nosia aj Parížanky!Foto: […]
3 min.

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@juliesfi).

Jar je skvelý čas na osvieženie šatníka a dodanie mu nádychu bláznivosti. Aké trendy kraľujú tomuto roku? Niektoré kúsky sa do sveta módy vrátili s veľkým rachotom. Tu sú outfity a doplnky, ktoré by na jar 2024 mali zavítať do vášho šatníka.

Tento trend už nosia aj Parížanky!
Foto: instagram/@juliesfi

Baleríny

Prvá vec, na ktorú si treba dať pozor na jar 2024, je obuv. V uliciach sme si už všimli, že dámy sa rozhodli pre balerínky, ktoré sa hodia k rôznym štýlom. Od klasických kožených balerínok až po tie s flitrami. Budú sa hodiť ku nohaviciam, sukniam a šatám, či už do práce, na bežné nosenie alebo na večer.

Nohavice bermudy

Tento rok sa oplatí pozrieť aj na nohavice. V šatníkoch sa objavili bermudy alebo šortky s dĺžkou po kolená. V obchodoch ich nájdeme v rôznych verziách. Môžu byť džínsové, ľanové, farebné, pestrofarebné alebo dokonca oblekové nohavice, vďaka čomu sa výborne hodia k mnohým outfitom. Sú skvelou voľbou na teplejšie dni.

Strapce

Strapce sú späť v hre aj túto jar! Hodia sa ku klasickým alebo rockerským outfitom. Celému outfitu dodajú nádych šialenosti. Pri nákupoch sa poobzerajte po kabelkách, sukniach, sakách a šatách, ktoré obsahujú tento prvok.

Polo tričko

Je zaujímavé, že medzi ženami je trend tričiek polo. Hoci sa niektorým môže zdať ako dosť nezvyčajný kúsok, dobre funguje ako súčasť ležérneho alebo serióznejšieho vzhľadu. Dobre sa bude hodiť k džínsom alebo nohaviciam s opaskom. Na jar experimentujte.

Bodky

Na jar môžeme očakávať aj bodky, ktoré klasickému oblečeniu dodajú eleganciu a ženskosť. Tento trend už nosia aj Parížanky. Tento rok sa pozrite na bodkované šaty, sukne a košele. Na nudu tu nie je miesto!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vezmite si 5 € a ponáhľajte sa do lekárne. Toto je najlepšia masť na vrásky a suchú pokožku. Aplikujte pred spaním

Jednoducho si ju vytlačím z citróna, zmiešam a nanesiem na tvár. Moja pleť sa rozjasní ako mávnutím čarovného prútika

The post Päť trendov na jar, ktoré si zamilovali Parížanky. Toto oblečenie nesmie chýbať vo vašom šatníku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie