Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pôsobí ako metla na lenivé črevá. Rozmiešajte lyžicu v pohári vody. Rozlúčte sa s pneumatikou

9.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Ri luck). S blížiacim sa letom sa chytáme každej príležitosti, aby sme sa zbavili brušnej pneumatiky. Začíname sa zdravšie stravovať a denne sa venujeme väčšej dávke pohybu. V boji proti tuku nás môže účinne podporiť určitý nápoj. Odporúčame, čo piť, aby ste schudli z brucha. Zrýchľuje ľanové semienko metabolizmus? […]
Menej ako 1 min. min.

9.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Ri luck).

S blížiacim sa letom sa chytáme každej príležitosti, aby sme sa zbavili brušnej pneumatiky. Začíname sa zdravšie stravovať a denne sa venujeme väčšej dávke pohybu. V boji proti tuku nás môže účinne podporiť určitý nápoj. Odporúčame, čo piť, aby ste schudli z brucha.

Zrýchľuje ľanové semienko metabolizmus? Je to nadčasová „superpotravina“
Foto: Shutterstock/Ri luck

Existuje skupina produktov, ktoré sa označujú ako „superpotraviny“. Okrem toho, že vykazujú zdravotné vlastnosti, môžu pomôcť pri chudnutí. Jedným z takýchto produktov je ľanové semienko, ktoré pri správnej príprave pomôže rozbiť brušnú pneumatiku.

Zrýchľuje ľanové semienko metabolizmus? Je to nadčasová „superpotravina“

Ľanové semienka by mali byť neoddeliteľnou súčasťou jedálnička každého človeka. Má množstvo zdravotných výhod a navyše podporuje zbavovanie sa rezistentného tuku. Vďaka vysokému obsahu vlákniny normalizuje našu chuť do jedla. Pôsobí ako metla pre črevá, čo má pozitívny vplyv na trávenie a odstraňovanie toxínov z tela. Ľan obsahuje veľké množstvo zdravých omega-3 tukov, ktoré pomáhajú regulovať metabolizmus a podporujú chudnutie.

Tiež stabilizuje hladinu cukru v krvi a preto môže znížiť chuť na sladké. Je cenným doplnkom mnohých jedál, ako sú jogurty, šaláty a pečivo. Najlepšie sa užíva vo forme chutného nápoja, ktorého recept nájdete nižšie. Nezabudnite, že samotná konzumácia ľanových semienok neovplyvní chudnutie bez dodržiavania vyváženej stravy s primeraným kalorickým deficitom a pravidelnej fyzickej aktivity.

Čo piť, aby ste schudli z brucha? Tento nápoj vám zaženie tuk

Nápoj z ľanových semienok je skvelý na podporu trávenia, takže je veľmi užitočný pri chudnutí.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Nápoj z ľanových semienok je skvelý na podporu trávenia, takže je veľmi užitočný pri chudnutí. Najlepšie funguje, keď ho vypijete na prázdny žalúdok, krátko po prebudení. Vďaka tomu bude váš metabolizmus pracovať vyššou rýchlosťou počas celého dňa. Pite ho pravidelne a rýchlo si všimnete výsledky. Na prípravu budete potrebovať:

1 pohár vriacej vody

šťavu z polovice citróna

1 polievkovú lyžicu ľanového semienka (mletého)

1 čajovú lyžičku medu

Pripravte si pohár horúcej vody a nasypte doň ľanové semienka. Ak máte celé ľanové semienka, zomeľte ich v mlynčeku na kávu. Dôkladne premiešajte, aby sa nevytvorili hrudky. Nechajte 15 minút odstáť, aby napučali a nadobudli mierne gélovú konzistenciu. Nakoniec pridajte citrónovú šťavu a med a vypite.

Odporúča sa konzumovať maximálne 3 polievkové lyžice denne. Príliš veľká konzumácia môže viesť k dehydratácii. Tí, ktorí trpia poruchami trávenia, by sa mali pred užívaním poradiť s lekárom. Základný recept môžete upraviť podľa vlastnej chuti a pridať rôzne koreniny, napríklad zázvor alebo škoricu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Takto si vyčistíte črevá od usadenín za jeden deň. Lacný nápoj robí zázraky

Čo piť po večeri na urýchlenie chudnutia? Nápoj, ktorý vám pomôže v boji proti tuku

The post Pôsobí ako metla na lenivé črevá. Rozmiešajte lyžicu v pohári vody. Rozlúčte sa s pneumatikou appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie