Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Potvrzeno: Násilná členka Antify nastoupí z vězení rovnou do europarlamentu, kde má působit v zelené frakci

Někteří z kandidátů do europarlamentu byli vskutku velmi bizarní a jejich zvolení – včetně příslušnosti k dané frakci – jen potvrzuje, kam ideologicky došla i samotná EU. Jak jste si zde mohli již před časem přečíst, tak mezi kandidáty byla i italská členka Antify, která patřila k tzv. „kladivovému gangu,“ jehož členové například vloni vyrazili […]
Menej ako 1 min. min.

Někteří z kandidátů do europarlamentu byli vskutku velmi bizarní a jejich zvolení – včetně příslušnosti k dané frakci – jen potvrzuje, kam ideologicky došla i samotná EU.

Jak jste si zde mohli již před časem přečíst, tak mezi kandidáty byla i italská členka Antify, která patřila k tzv. „kladivovému gangu,“ jehož členové například vloni vyrazili do Budapešti, kde na ulici útočili na náhodně vybrané občany kladivem.

Některé z nich zranili lehce, ale jiné dokonce těžce. Nijak se netajili nadšením ze svých útoků – a když jedna z členek ultralevicové bojůvky právem skončila ve vězení, byla oslavována takřka jako mučednice.

Násilné extremistky se dokonce zastala i premiérka Meloniová, což mnozí dodnes nechápou. Jen díky její intervenci nyní namísto ve vazbě pobývala v domácím vězení.

Násilnice se do europarlamentu nakonec dostala – a dokonce bude mít možnost požívat jí nově přidělené imunity. A co je na tom nejbizarnější? Její zelená frakce patří k těm „lepším,“ tedy rozhodně není považována za extremistickou a už vůbec se nemusí obávat nějakého cordone sanitaire ze strany ostatních „lepších“ frakcí.

Mimochodem, vedle ní bude sedět i Gregorová z Pirátů…

Italka Ilaria Salisová, která byla v Maďarsku obviněna z útoku na politické oponenty, byla zvolena do Evropského parlamentu za stranu „Alleanza Verdi e Sinistra – AVS“ (Zelená aliance a levice). Strana patří do tamní poslaneckého klubu Zelených. V Itálii dosáhla 6,7 procenta.

„Obžalovaná, která byla vzata do vazby v únoru 2023, má být díky své imunitě nyní propuštěna,“ řekl v pondělí její právník Eugenio Losco římskému deníku „Il Messaggero.“

Devětatřicetileté učitelce hrozí v Maďarsku až jedenáct let vězení za těžké ublížení na zdraví (některé ukázky jejího řádění můžete vidět zde).

„Jakmile bude potvrzen status Salisové jakožto poslance, požádá o propuštění,“ řekl právník. To by se mohlo uskutečnit před ustavujícím zasedáním nového Evropského parlamentu 16. července. Zelení ji nominovali jen proto, aby ji dostali z vězení – bez ohledu na její vinu.

Ilaria Salisová patří ke „kladivářskému gangu,“ který v Budapešti kladivy a dalšími předměty způsobil při útoku zlomeniny kostí a další vážná zranění domnělým politickým oponentům.

Spolu s ní státní zastupitelství obvinilo z brutálních násilných činů v listopadu loňského roku dva německé levicové extremisty.

Lídr italské strany Zelených Nicola Fratoianni byl potěšen, že obžalovaná vstupuje do parlamentu.

„Nyní chceme, aby Ilaria byla tady v Itálii – svobodná, s imunitou a připravená plnit svůj mandát.“ Italská premiérka Giorgia Meloniová také vedla kampaň za její propuštění, a to navzdory probíhajícímu řízení.

To bylo kritizováno italskými médii za to, že Maďarsko nutí občana jiné země EU dostavit se k soudu v poutech. Meloniová nakonec ustoupila a požadovala, aby byly levicové extremistce zařízeny úlevy.

Státní zastupitelství viní učitelku z toho, že do maďarské metropole odcestovala jen proto, aby tam spáchala násilné činy. Je také obviněna z členství v levicově extremistické organizaci.

Salisová strávila více než rok ve vyšetřovací vazbě a nyní je díky tlaku Meloniové v domácím vězení. Mnoho lidí nechápe, proč se Meloniová zastává ultralevicové extremistky, která úmyslně zranila několik lidí…

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie