Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prečo investori predávajú meme mince PEPE, WIF, BONK a MOG, aby nakúpili túto kryptomenu?

PR článok Rollblock. Vždy je dôvodom na obavy, keď investori začnú predávať svoje kryptografické portfóliá. Hoci to neznamená katastrofu pre tieto predávané kryptomeny, jednoducho to naznačuje, že na trhu s kryptomenami sa teraz nachádza lepšia alternatíva investície do kryptomien. Tento nový kryptoprojekt s vysokým rastovým potenciálom sa nazýva Rollblock (RBLK) a vykazuje značný rastový potenciál, ktorý […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Rollblock. Vždy je dôvodom na obavy, keď investori začnú predávať svoje kryptografické portfóliá. Hoci to neznamená katastrofu pre tieto predávané kryptomeny, jednoducho to naznačuje, že na trhu s kryptomenami sa teraz nachádza lepšia alternatíva investície do kryptomien.

Tento nový kryptoprojekt s vysokým rastovým potenciálom sa nazýva Rollblock (RBLK) a vykazuje značný rastový potenciál, ktorý podnietil investorov k predaju ich meme mincí, ako sú Pepe, Dogwifhat a Bonk. Viac informácií nájdete nižšie.

Rollblock (RBLK) prudko stúpa v predpredaji, pretože ukazuje exponenciálny potenciál

Projekt Rollblock (RBLK) sa v rámci svojho predpredaja zatiaľ rozbehol veľmi úspešne, keď ukázal výrazný potenciál rastu. Pre kontext, v rámci predpredaja tokenov Rollblock sa len v prvej fáze predpredaja predalo viac ako 23 miliónov tokenov RBLK. Tento masívny nákup zo strany investorov súvisí so silnou využiteľnosťou RBLK v ekosystéme Rollblock, ktorý uľahčuje transakcie, odmeny a vysoké odmeny za stávkovanie.

S rastúcou dynamikou platformy Rollblock tak rastie aj token, čo z neho robí najvyššiu prioritu pre investorov. Podobne aj trhová prognóza tokenu RBLK od odborníkov podporuje token, aby zaznamenal viac ako 1000 % pred ukončením fázy predpredaja. Vzhľadom na to predstavuje RBLK jednu z najlepších kryptomien na investovanie v roku 2024.

Pozoruhodné je, že platforma Rollblock, na ktorej token RBLK funguje ako riadiaci token, vytvorila základ pre zavedenie inovatívneho protokolu GambleFi, ktorý má zvýšiť škálovateľnosť, transparentnosť a bezpečnosť. Rollblock tak bude implementovať najlepšie vlastnosti technológie blockchain, aby naštartoval budúcnosť odvetvia hazardných hier.

Medzi pozoruhodné funkcie platformy Rollblock patrí model zdieľania príjmov, v rámci ktorého sa bude medzi držiteľov tokenov RBLK týždenne zdieľať až 30 % vygenerovaných príjmov. Časť príjmov sa použije na spätný nákup tokenu z otvoreného trhu, pričom polovica nakúpených tokenov sa spáli s cieľom stabilizovať cenu a znížiť celkovú ponuku. Zvyšná polovica tokenov RBLK sa použije ako odmena za staking, ktorá investorom ponúka jednu z najvyšších APY v kryptopriestore.

Cena Pepe rastie, mohla by zaznamenať výrazný rast

Vzhľadom na nedávnu trajektóriu ceny sa Pepe (PEPE) možno pripravuje na rally. Pre kontext, trajektória ceny Pepe má za sebou zatiaľ pozitívny rok, pričom v máji 2024 už stanovila nové historické cenové maximum. Má potenciál zaznamenať výrazný rastový trend aj do budúcnosti.

Pozoruhodné je, že Pepe je jednou z najpopulárnejších meme mincí, ktorá sa poháňala do rebríčka top 25 tokenov na CoinMarketCap. S viac ako 400 % nárastom ceny Pepe od marca predstavuje token dobrú alternatívu investície do kryptomeny.

Cena Dogwifhat môže stanoviť nové cenové maximum

Dogwifhat (WIF) je jednou z top meme mincí, ktoré od začiatku 2. štvrťroka 2024 aktívne zaznamenali výrazný rastový trend. Zatiaľ čo celý trh s kryptomenami zaznamenal pokles, cena Dogwifhat si udržala podporu nad hranicou 2 USD.

S blížiacou sa rallye v rámci alt-sezóny by Dogwifhat mohol zaznamenať výrazný rastový trend a prekonať svoje historické maximum a dosiahnuť hranicu 5 USD. Medzitým ocenenie trhovej kapitalizácie tokenu Dogwifhat na viac ako 2,8 miliardy USD ukázalo, ako ďaleko sa tento token dostal od svojho uvedenia na trh v decembri minulého roka.

Objem obchodovania s BONK

Výkonnosť Bonk (BONK) na kryptografickom trhu za posledné tri mesiace bola pôsobivá. Ako ukazujú trhové štatistiky, cena Bonk si od februára pripísala viac ako 130 %. Hoci sa token pustil do cenovej korekcie, na základe trhových údajov si udržal úroveň podpory 0,000014 USD.

Aj aktivita na trhu Bonk je na vzostupe, čo by mohlo vyvolať výraznú rally. Ak k rally dôjde, trhová kapitalizácia Bonku by mohla v najbližších týždňoch vzrásť nad 2 miliardy USD. Potenciál Bonk na rast ho radí medzi najlepšie meme mince, ktoré sa teraz oplatí kúpiť.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Prečo investori predávajú meme mince PEPE, WIF, BONK a MOG, aby nakúpili túto kryptomenu? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie