Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Aktuálne spravodajstvo

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aktuálne spravodajstvo

Menu

Přední světový analytik dat spojuje globální explozi turbo rakoviny s mRNA vakcínami

Renomovaný datový analytik Edward Dowd v nejnovějším odhalení, které otřáslo lékařským establishmentem, bije na poplach a odhaluje jasnou a aktuální souvislost mezi alarmujícím nárůstem celosvětového výskytu turbo rakoviny a podáváním mRNA vakcín proti COVID-19. V pořadu Dr. Drewa, Dowd vypustil do světa opravdovou bombu, která vyvolala šok v lékařské komunitě, a odhalil znepokojivé údaje, které […]
Menej ako 1 min. min.

Renomovaný datový analytik Edward Dowd v nejnovějším odhalení, které otřáslo lékařským establishmentem, bije na poplach a odhaluje jasnou a aktuální souvislost mezi alarmujícím nárůstem celosvětového výskytu turbo rakoviny a podáváním mRNA vakcín proti COVID-19.

V pořadu Dr. Drewa, Dowd vypustil do světa opravdovou bombu, která vyvolala šok v lékařské komunitě, a odhalil znepokojivé údaje, které poukazují na výrazný nárůst úmrtí na rakovinu v přímé souvislosti se zaváděním Covid-19 injekcí.

Tato průlomová zpráva, jejímž autory jsou Carlos Alegria a Yuri Nunes ze společnosti Phinace Technologies, odhaluje znepokojivý trend úmrtnosti na rakovinu u starších osob po plošné aplikaci vakcíny proti COVID-19, zejména ve věkové skupině 75 až 84 let.

Dowd, přední světový odborník v oblasti analýzy dat, zdůraznil výrazný kontrast mezi roky 2020, kdy nebyly zjištěny žádné znepokojivé signály, a následujícími roky 2021 a 2022, kdy došlo k jasné odchylce naznačující znepokojivý nárůst úmrtnosti na rakovinu.

Údaje prezentované Dowdem a jeho týmem odhalují znepokojivý nárůst počtu základních úmrtí na rakovinu na 100 000 osob, který odporuje klesajícímu trendu pozorovanému v letech 2010 až 2019. V roce 2020 došlo k mírnému poklesu, přičemž počet úmrtí na základní nádorová onemocnění činil přibližně 1 021 úmrtí na 100 000 osob.

V následujících letech se však tento trend prudce obrátil, přičemž v roce 2021 došlo k nárůstu na 1 049 zemřelých na 100 000 osob a v roce 2022 k dalšímu zvýšení na 1 091 zemřelých na 100 000 osob, což představuje nárůst o 6,85 % oproti roku 2020.

Tato čísla jsou obzvláště alarmující, protože znamenají radikální odklon od předchozího trendu poklesu úmrtnosti na rakovinu.

Kromě toho prudce vzrostl i celkový počet úmrtí na zhoubné nádory, který překročil předpokládané hodnoty a předčil očekávání. Jak zdůraznil Dowd, zjištěných 176 784 základních úmrtí na rakovinu v roce 2022 výrazně překročilo očekávání, což podtrhuje závažnost situace.

Počet úmrtí na rakovinu z více příčin v roce 2022 podobně překročil trendy pozorované v letech 2010 až 2019 o ohromujících 16 %, což naznačuje prudký a znepokojivý nárůst úmrtí připisovaných rakovině spolu s dalšími přispívajícími faktory.

Zatímco v roce 2020 došlo k prudkému nárůstu úmrtnosti na rakovinu z více příčin, k čemuž významně přispěl COVID-19, v následujících letech se situace zhoršovala a v roce 2022 vyvrcholila v hrozivý scénář.

Dowd zdůraznil, že se nepodařilo naplnit pull-forward efekt, který měl vést k poklesu úmrtnosti na nádorová onemocnění v letech 2021 a 2022 v důsledku nadměrného počtu úmrtí v roce 2020. Namísto toho údaje odhalily znepokojivou realitu zvýšené úmrtnosti, což bylo v rozporu s očekáváním a vyvolalo šokové vlny v lékařské a vědecké komunitě.

Čísla nelžou a Dowdova odhalení vykreslují chmurný obraz důsledků zavádění vakcíny proti COVID-19.

Vzhledem k milionům nadměrných úmrtí na rakovinu zaznamenaných po celém světě, zejména mezi staršími lidmi, si naléhavé otázky žádají odpovědi a je třeba hledat odpovědnost.

Establishment a mainstreamová média tuto narůstající krizi nadále tají.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Přední světový analytik dat spojuje globální explozi turbo rakoviny s mRNA vakcínami first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie