Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ráno alebo večer? Pohlavný styk v túto hodinu bude najlepší. Na svoje si prídu najmä dámy

14.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/George Rudy). Všetko v správnom čase, vrátane detailných záberov. Aký je najlepší čas na sex? Odborník poukázal na konkrétny čas počas dňa. Prispôsobenie milovania dennému rytmu je najlepší spôsob, ako si ho užiť. Ráno alebo večer? Kedy je pohlavný styk najlepší?Foto: shutterstock/George Rudy Pre väčšinu z nás rozhodujú praktické […]
Menej ako 1 min. min.

14.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/George Rudy).

Všetko v správnom čase, vrátane detailných záberov. Aký je najlepší čas na sex? Odborník poukázal na konkrétny čas počas dňa. Prispôsobenie milovania dennému rytmu je najlepší spôsob, ako si ho užiť.

Ráno alebo večer? Kedy je pohlavný styk najlepší?
Foto: shutterstock/George Rudy

Pre väčšinu z nás rozhodujú praktické úvahy, kedy a čo robíme. Pri niektorých každodenných udalostiach však môže byť načasovanie ideálne. Optimálne časy pre dané činnosti sú dané 24-hodinovým denným rytmom. Počas tohto času telo reguluje nielen spánok, ale aj telesnú teplotu, hladinu hormónov, prietok krvi a črevné baktérie. To znamená, že určité úlohy vykonávané v určitom čase prinesú lepšie výsledky. Ukázalo sa, že existuje aj najlepšia hodina na milovanie.

Kedy mať sex ráno alebo večer? Najlepší čas na sex podľa odborníka

Ukázalo sa, že existuje špecifický čas dňa, keď sú muži aj ženy na svojom sexuálnom vrchole. K týmto záverom dospela odborníčka na hormóny špecializujúca sa na endokrinológiu Alisa Vittiová. Podľa nej výkyvy hladiny hormónov zohrávajú v sexuálnom živote obrovskú úlohu. Na základe svojich dlhodobých pozorovaní tvrdí, že 15.00 hod. je najlepší čas na sex pre obe pohlavia, pretože ich libido je v tomto čase vysoko synchronizované.

Najlepší čas na sex počas dňa pre mužov a ženy. Čo je toho dôvodom?

O 15:00 majú ženy vysokú hladinu hormónu kortizolu, ktorý zvyšuje bdelosť a energiu.
Foto: shutterstock/Svitlana Sokolova

O 15:00 majú ženy vysokú hladinu hormónu kortizolu, ktorý zvyšuje bdelosť a energiu, zatiaľ čo muži majú viac estrogénu, vďaka čomu sú emocionálne prítomnejší. Muži uprednostňujú sex ráno, pretože testosterón, ktorý spôsobuje vzrušenie a zvyšuje výkonnosť, sa produkuje počas spánku. Kombinácia zníženej hladiny testosterónu a zvýšenej hladiny estrogénu v skutočnosti spôsobuje, že muži sú počas sexu emocionálne prítomnejší a angažovanejší a môžu sa lepšie sústrediť na potreby a uspokojenie ženy, zdôrazňuje odborník a dodáva, že sexuálna túžba u žien sa zvyšuje približne 10 dní po ovulácii.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Týmto slovám sa v posteli radšej vyhnite. Všetko môžete zničiť!

Máte radi len sami seba? Nie je to správne

The post Ráno alebo večer? Pohlavný styk v túto hodinu bude najlepší. Na svoje si prídu najmä dámy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie