Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Renovovali starý dom. Pod obývačkou objavili šachtu. Ťažko uveriť, kam viedla

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@hayleyg099). Kúpa starého domu predstavuje pomerne náročnú záležitosť a často prináša mnoho prekvapivých situácií. Nebolo to inak ani v prípade nehnuteľnosti, ktorú v roku 2020 kúpil pár z USA. Ukázalo sa, že pod jednou z miestností, kde stála vírivka, sa skrýva tajná miestnosť. Kúpa starého domu predstavuje pomerne náročnú […]
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@hayleyg099).

Kúpa starého domu predstavuje pomerne náročnú záležitosť a často prináša mnoho prekvapivých situácií. Nebolo to inak ani v prípade nehnuteľnosti, ktorú v roku 2020 kúpil pár z USA. Ukázalo sa, že pod jednou z miestností, kde stála vírivka, sa skrýva tajná miestnosť.

Kúpa starého domu predstavuje pomerne náročnú záležitosť a často prináša mnoho prekvapivých situácií. Nebolo to inak ani v prípade nehnuteľnosti, ktorú v roku 2020 kúpil pár z USA
Foto: tiktok.com/@hayleyg099

Pred štyrmi rokmi Hayley a jej manžel Trevor kúpili starý dom v Michigane. Nedávno sa rozhodli odstrániť vírivku zo 70. rokov v jednej z izieb. Vírivka v obývačke bola rozbitá a potrebovala rozsiahle opravy. Z tohto dôvodu nemalo zmysel ju ponechávať. Aké bolo prekvapenie manželov, keď zistili, čo sa pod ňou nachádza.

Starú vírivku zbúrali. To je niečo, čo neočakávali

Po odstránení vírivky sa Hayley a Trevorovi naskytol nezvyčajný pohľad, presnejšie záhadný poklop, ktorý viedol do miestnosti naplnenej vodou. To ich prekvapilo, pretože ho nenašli v žiadnom z návrhov nehnuteľnosti. – ‚V našom dome je medzi podlahami asi tri stopy (viac ako 91 cm – pozn. red.) betónu,‘ povedala žena pre newsweek.com. Manželia preskúmali novú miestnosť, keď testy potvrdili nezávadnosť vody pre ľudské zdravie. O celý príbeh sa podelili na TikToku. Prvá časť mala viac ako 23 miliónov zobrazení.

@hayleyg099

Took out the Jacuzzi in the house we purchased 4 years ago and found a manhole to a room that goes 20ft under the house. Of course Trevor wanted to get in and swim around. Ended up finding another passage with a bolted wooden wall infront if it. To be continued when the water gets warmer #creepy #mystery #houseproject #hiddenroom #gopro #history #secret

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Pod starou vírivkou objavili ďalšiu miestnosť. „Je spojená s jazerom.“

Spočiatku manželia mali podozrenie, že záhadná miestnosť nie je nič iné ako pivnica alebo septik. Pravda sa však ukázala byť iná. – ‚Žijeme pri jazere Huron a zistili sme, že miestnosť je s ním spojená dvojmetrovou rúrou,‘ prezradila žena. Koniec potrubia viedol do už spomínaného jazera. Huron je vodná plocha, ktorá ‚oddeľuje‘ USA od Kanady. Je štvrté najväčšie na svete a je rozdelené na štyri časti.

Na čo sa používala zaplavená miestnosť? Existuje mnoho teórií

O záhadnej miestnosti koluje mnoho teórií. Jedna z nich hovorí, že dom slúžil na nakladanie soľanky na nákladné alebo obchodné lode počas druhej svetovej vojny. Ďalšia tvrdí, že počas prohibície sa miestnosť používala na pašovanie alkoholu z Kanady. – V našom okolí nachádzame veľa fliaš,“ poznamenal Hayley. Podľa portálu nypost.com bola táto oblasť pred takmer sto rokmi kľúčová pri nelegálnom pašovaní liehovín.

Miestnosť pod vodou je takmer úplne prázdna, ak nepočítame oporný pilier a obloženú stenu. V súčasnosti Hayley a Trevor plánujú, čo urobia s ďalším priestorom, keď sa ho podarí odvodniť. Existuje nápad zriadiť tam herňu alebo bowlingovú dráhu. Okrem toho chcú zistiť, čo sa skrýva za drevenou stenou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Bývali vo svojom vysnívanom dome. Zrazu: „zhnitý objav.“ Ich životy sa zmenili na nočnú moru

Netopier sa udomácnil v podkroví alebo v pivnici? Nepodliehajte panike. Nezabudnite, že je pod ochranou

The post Renovovali starý dom. Pod obývačkou objavili šachtu. Ťažko uveriť, kam viedla appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie