Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Satanista? Karel III. odhaluje svůj nový portrét

www.slovanskenoviny.sk/rss Karel III je velkým podporovatelem globalistické agendy. Připomínám, že to byl právě on, kdo jako první podpořil Velký reset Klause Schwaba, ale je také šiřitelem klimatické agendy či otevřeným podporovatelem islamizace jeho vlastní země. Pokud je tedy někdo ztělesněním současné – v mnohém velmi zvrácené – vládnoucí západní ideologie, je to právě on. Říká […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Karel III je velkým podporovatelem globalistické agendy. Připomínám, že to byl právě on, kdo jako první podpořil Velký reset Klause Schwaba, ale je také šiřitelem klimatické agendy či otevřeným podporovatelem islamizace jeho vlastní země.

Pokud je tedy někdo ztělesněním současné – v mnohém velmi zvrácené – vládnoucí západní ideologie, je to právě on.

Říká se, že obrázek vydá za tisíc slov. Pokud se ukáže, že obraz je působivá špičková olejomalba hlavy jedné z nejvlivnějších rodin na světě, pravděpodobně vydá za mnoho dalších slov.

Britský král Karel III. ukázal „novou veřejnou tvář,“ když odhalil svůj první oficiální portrét od své korunovace loni v květnu.

Portrét namaloval umělec Jonathan Yeo a zobrazuje Charlese na pozadí „živých červených odstínů“ – možná až příliš živých – v uniformě vojenské jednotky Velšské gardy, Charles byl v roce 1975 jmenován plukovníkem tohoto pluku.

Těsně nad jeho pravým ramenem se třepetá motýl, aby dovršil rušivý efekt.

Malíř k tomu řekl:

„Mým cílem bylo také odkazovat na tradice královského portrétování, ale způsobem, který odráží monarchii 21. století, a především sdělit hlubokou lidskost tohoto subjektu.“

Portrét byl odhalen v Modrém salonu v Buckinghamském paláci.

Yeo v minulosti portrétoval také další opory prosazované ideologie.

Mezi nimi například čelního klimaalarmistu – britského hlasatele a přírodovědce Davida Attenborougha, propagátorku konzumace hmyzu a oscarovou herečku Nicole Kidmanovou a velkého podporovatele zavádění digitální diktatury a pravděpodobného nástupce Klause Schwaba v čele WEF – bývalého britského premiéra Tonyho Blaira.

Očekává se, že umělecké dílo s olejem na plátně, které měří asi 2,5 x 2 metry, bude vystaveno v Drapers‘ Hall v londýnské City – finanční čtvrti hlavního města – od konce srpna, uvedl palác.

A zde opět připomínám, že i vystavení obrazu v City of London má jistě svoji symboliku.

Ze všech míst na světě by se právě toto mohlo označit za symbol ovládání světa hrstkou elit v zájmu nastolení jedné světové vlády.

Komentátoři nebyli k uměleckému dílu laskaví a v podstatě říkali, že „to vypadá, jako by byl v pekle“.

Dokonce i NY Post to nazval „přízračně vypadajícím“ Charlesovým portrétem, ale lidé ho odsoudili mnohem tvrději.

Někteří se ptali, jestli je to „všechna krev na jeho rukou?“

Jiní říkali, že si na 100% mysleli, že je to satira, další říkali, že je to trochu strašidelné, mírně znepokojivé, „jako by se koupal v krvi.“

Portrét – který bude nakonec viset v Drapers‘ Hall – byl objednán v roce 2020 na oslavu 50 let tehdejšího prince z Walesu jako člena The Drapers‘ Company. Toto výročí oslavil v roce 2022.

Slovanka

/ necenzurovanapravda.cz /

Príspevok Satanista? Karel III. odhaluje svůj nový portrét je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie