Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Schizofrenik z Prahy odešel z domova a už se nevrátil. Může být v ohrožení života

Pohřešovaný Lukáš Boleslavský bydlí s rodiči, ostatních lidí se straní. Při odchodu si sebou vzal pouze platební kartu, občanský průkaz a kartičku ZTP. Oba mobilní telefony spolu s klíči od bytu nechal doma. „Dle terénního pracovníka psychoterapeutické kliniky se může nacházet v dekompenzovaném stavu, který je pro něj velmi nebezpečný,“ uvedl mluvčí Hrdina na webu. […]
Menej ako 1 min. min.

Pohřešovaný Lukáš Boleslavský bydlí s rodiči, ostatních lidí se straní. Při odchodu si sebou vzal pouze platební kartu, občanský průkaz a kartičku ZTP. Oba mobilní telefony spolu s klíči od bytu nechal doma. „Dle terénního pracovníka psychoterapeutické kliniky se může nacházet v dekompenzovaném stavu, který je pro něj velmi nebezpečný,“ uvedl mluvčí Hrdina na webu.

ČTĚTE TAKÉ: V budově BIS zasahují policisté a hasiči. Na podatelně se objevila zásilka s neznámou látkou

Muž je vysoký 190 centimetrů, střední postavy. Má světle hnědé rovné vlasy česané do copánku, zelené oči, dioptrické brýle a světle hnědý plnovous. V době odchodu byl oblečen do černého trička s krátkým rukávem, modrých džín a černých tenisek značky Keen.

„Pokud jste tohoto muže kdekoliv viděli, nebo víte, kde by se mohl nacházet, volejte prosím neprodleně linku 158,“ dodal mluvčí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mrtvého muže nalezli na ministerstvu průmyslu v Praze. Šlo o sebevraždu zaměstnance

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie