Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šéf polície Solák: Po streľbe na premiéra narástol podiel hybridných hrozieb na internete

Po stredajšej streľbe na predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) narástol podiel hybridných hrozieb vo virtuálnom priestore. Na štvrtkovej tlačovej konferencii to povedal policajný prezident Ľubomír Solák. “Snažíme sa adresne identifikovať ľudí, ktorí prezentujú názory, ktoré podporujú tento čin,” podotkol s tým, že ide o desiatky prípadov. Polícia registruje aj vyhrážky členom vlády a iným politickým […]
Menej ako 1 min. min.

Po stredajšej streľbe na predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) narástol podiel hybridných hrozieb vo virtuálnom priestore. Na štvrtkovej tlačovej konferencii to povedal policajný prezident Ľubomír Solák.

“Snažíme sa adresne identifikovať ľudí, ktorí prezentujú názory, ktoré podporujú tento čin,” podotkol s tým, že ide o desiatky prípadov. Polícia registruje aj vyhrážky členom vlády a iným politickým špičkám.

Policajti dohliadajú na bezpečnosť všetkých poslancov Národnej rady SR prakticky na celom území Slovenska. Monitoring bol zvýšený aj v okolí televízií a denníkov.

Podrobnejšie informácie vedenie Prezídia Policajného zboru o stredajšom incidente neposkytlo, odvolalo sa na informačné embargo vydané Generálnou prokuratúrou SR.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie