Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Silný začiatok týždňa pre tri znamenia zverokruhu

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Aký bude druhý júnový týždeň? Na čo sa môžu tešiť Kozorožci a na čo by si mali dať pozor Býci? Pozrite si svoj týždenný horoskop. Aký bude druhý júnový týždeň?Foto: shutterstock/sarayut_sy Týždenný horoskop pre Barana Aura tohto týždňa bude priať disciplíne. V práci vám mnohé veci vyjdú, ak […]
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy).

Aký bude druhý júnový týždeň? Na čo sa môžu tešiť Kozorožci a na čo by si mali dať pozor Býci? Pozrite si svoj týždenný horoskop.

Aký bude druhý júnový týždeň?
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Týždenný horoskop pre Barana

Aura tohto týždňa bude priať disciplíne. V práci vám mnohé veci vyjdú, ak využijete príležitosť získať cenné vedomosti. Zadaní Barani budú spomínať na staré, dobré časy a uvažovať, či sa ešte dajú vrátiť. Tí, ktorí sú slobodní, sa zapletú s niekým, s kým majú veľký vekový rozdiel.

Týždenný horoskop pre Býka

Začiatok týždňa prinesie slabú aktivitu. V práci si dávajte pozor, aby ste neriskovali neuvážene, pretože to môžete čoskoro oľutovať a spôsobenú katastrofu už nemožno vrátiť späť. Zaneprázdnení Býci budú prekvapení, ako ľahko budú prekonávať problémy vo vzťahoch. Voľní naopak opäť vstúpia do vzťahu s niekým, s kým sa už raz pokúsili vytvoriť niečo hodnotné, ale nevyšlo im to.

Týždenný horoskop pre Blížencov

Júnová aura bude stimulovať spiace emócie. V práci môžete byť trochu zatrpknutí, pretože nudné povinnosti vám začnú uberať energiu a šéf vám nedá kreatívny projekt. Zadaní Blíženci by nemali riskovať dlhodobý vzťah chvíľkou rozkoše s novou známosťou. Voľní naopak zažijú dobrodružstvo s niekým zo zahraničia. Cez víkend sa vyhnite alkoholu, pretože vás niekto môže vlákať do nepríjemnej pasce.

Týždenný horoskop pre Raka

Tento týždeň dospejete k záveru, že je čas začať starať sa o svoje zdravie a kondíciu. V práci budete robiť len neodkladné veci a ostatné, menej dôležité, necháte na neskôr. Zadaní Raci budú svoju pozornosť smerovať k zlepšeniu atmosféry vo vzťahu, pretože sa len ťažko zbavujú negatívnych emócií. Slobodní budú naopak vyhľadávať kontakt s bývalým partnerom. Cez víkend je dobré stretávať sa s ľuďmi.

Týždenný horoskop pre Leva

Aura tohto týždňa vás bude povzbudzovať k objavovaniu nových vecí. V práci opustíte známe územie a priblížite sa novému prostrediu. Zamestnaní Levy začnú pomaly a opatrne naprávať narušený vzťah tým, že budú k partnerovi pristupovať citlivejšie. Slobodní sa zasa na spoločenskom stretnutí zaľúbia do niekoho, kto im ukáže, že sa dá žiť aj inak a to aj bez veľa peňazí.

Týždenný horoskop pre Pannu

Tento týždeň nechajte svoje pocity bokom. V práci musíte jasne rozmýšľať, ak nechcete utrpieť vážne zlyhanie tým, že dôverujete nesprávnej osobe. Zadané Panny sa budú snažiť zlepšiť atmosféru tak, aby spoločne strávený čas zlepšil pohodu vás oboch. Na druhej strane, slobodné sa budú starať o seba a vyhnú sa nadväzovaniu bližšieho vzťahu s Kozorožcom, ktorý im ide len na nervy, hoci sa im fyzicky páči.

Týždenný horoskop pre Váhy

Začiatok týždňa vás povzbudí k realizácii dôležitých plánov. V práci sa vyhýbajte zložitým rozhovorom so šéfom, pretože teraz ho nebudete môcť o ničom presvedčiť. Zadané Váhy si môžu vypočuť nie príliš príjemné klebety, ale oplatí sa overiť si ich skôr, ako sa pohádate s partnerom. Na druhej strane, slobodní rýchlo opustia novú osobu, ktorú stretli, pretože zistia, že sa k sebe nehodia.

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň zaznamenáte zmeny týkajúce sa vašich problémov. V práci sa zbavíte starých povinností a konečne sa budete môcť pustiť do niečoho nového. Zadaní Škorpióni by sa nemali nechať odradiť od svojho životného plánu partnerom, aj keď ich citovo vydiera. Na druhej strane, tí voľní sa stretnú s niekým, koho spoznali na internete, ale nebude to hodnotná známosť.

Čo vás čaká druhý júnový týždeň a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Týždenný horoskop pre Strelca

Júnová aura prinesie optimistické správy. V práci sa vám podarí objasniť istú situáciu a presmerovať pozornosť na správnu stranu. Zadaní Strelci by mali viac dôverovať partnerovi, aby sa oslobodili od nepríjemných nástrah podozrievania. Tí voľní stretnú niekoho, kto ich od prvej chvíle očarí, no citlivé Ryby vo vašom srdci dlho nezostanú.

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Tento týždeň sa budete musieť vyhnúť vyhroteným konfliktom s niekým blízkym. V práci sa nenechajte využívať len preto, že sa vám vaša práca páči a iným nie. Zadaní Kozorožci môžu byť bezcitní voči slabostiam partnera a namiesto toho, aby našli priateľské riešenie, zasadia mu zlomyseľný úder. Slobodní naopak prijmú návrh na rande naslepo.

Týždenný horoskop pre Vodnára

Začiatok týždňa prinesie intelektuálne záujmy. V práci sa objaví nová profesionálna téma, ktorá vás posunie v kariére a zamestná špecifickými úlohami. Zadaní Vodnári pocítia radosť spojenú s pobytom v spoločnosti partnera, čo sa im v poslednom čase stávalo len zriedka. Voľní by naopak mali byť morálnejší voči osobe, ktorá dúfa v niečo viac, no vy viete, že s ňou nevstúpite do zrelého vzťahu.

Týždenný horoskop pre Ryby

Aura tohto týždňa prinesie pozitívne vibrácie. V práci sa budete zameriavať najmä na zarábanie peňazí, na odčinenie predchádzajúcich týždňov. Zadané Ryby urobia veľa rozruchu podozreniami, ktoré budú mať voči svojmu partnerovi. Ak ste nezadaní, budete chcieť prechádzať životom uvoľnene, vyrovnane a vyhnete sa komplikovaným vzťahom. Cez víkend sa budete chcieť zabávať a smiať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Skontrolujte svoj rodný kvet. Odhalí tajomstvo vašej povahy

Finančné prekvapenie pre tri znamenia zverokruhu v júni. Zvýšenie platu a povýšenie na obzore

The post Silný začiatok týždňa pre tri znamenia zverokruhu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie