Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šimečka vyzval na zdržanlivosť pri kritike postupu bezpečnostných zložiek. Prvoradé je zníženie napätia a polarizácie v spoločnosti

Líder PS dodal, že namiesto vzájomného obviňovania dnes potrebujeme najmä znížiť napätie a polarizáciu v spoločnosti, vytvoriť priestor pre vyšetrenie tohto hrozného činu a riadny chod ústavných orgánov.
Menej ako 1 min. min.

16.5.2024 (SITA.sk) – Líder Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka vyzval na zdržanlivosť pri vynášaní súdov a pri kritike postupu bezpečnostných zložiek pri včerajšom atentáte na premiéra Roberta Fica.

„Samozrejme, tak vážny útok na premiéra republiky si bude vyžadovať dôkladné vyšetrenie ich postupu. V tomto momente je však na mieste najmä zdržanlivosť v súdoch, vzhľadom na potrebu upokojenia situácie,“ povedal Šimečka.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Líder PS dodal, že namiesto vzájomného obviňovania dnes potrebujeme najmä znížiť napätie a polarizáciu v spoločnosti, vytvoriť priestor pre vyšetrenie tohto hrozného činu a riadny chod ústavných orgánov.

„Úplne najdôležitejší je zdravotný stav premiéra. Za PS vyjadrujeme dôveru, že bezpečnostné zložky zvládnu zabezpečiť riadny priebeh vyšetrovania a bezpečnosť v štáte. Sme pripravení urobiť všetky potrebné kroky pre upokojenie nálad v spoločnosti,“ zdôraznil Šimečka.

Viac k témam: Atentát, bezpečnostné zložky, Premiér Slovenskej republiky, Šéf Progresívneho Slovenska, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej
Zdroj: SITA.sk – Šimečka vyzval na zdržanlivosť pri kritike postupu bezpečnostných zložiek. Prvoradé je zníženie napätia a polarizácie v spoločnosti © SITA Všetky práva vyhradené.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie