Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sledujte RADAR: Čeká nás ochlazení a deště. Podívejte se, kde udeří bouřky

Během pondělí bude zataženo až oblačno. Na východě našeho území se mohou místy vyskytovat vydatnější srážky a ojediněle i bouřky. „Během odpoledne budou srážky ubývat. Severozápadní polovina Česka bude po většinu dne bez srážek,“ řekl v ve vysílání na CNN Prima NEWS meteorolog ČHMÚ Josef Hanzlík. Denní teploty se budou pohybovat mezi 20 až 24 °C. Na […]
Menej ako 1 min. min.

Během pondělí bude zataženo až oblačno. Na východě našeho území se mohou místy vyskytovat vydatnější srážky a ojediněle i bouřky. „Během odpoledne budou srážky ubývat. Severozápadní polovina Česka bude po většinu dne bez srážek,“ řekl v ve vysílání na CNN Prima NEWS meteorolog ČHMÚ Josef Hanzlík. Denní teploty se budou pohybovat mezi 20 až 24 °C. Na severovýchodě a východě Česka bude chladněji, kolem 18 °C.

ČTĚTE TAKÉ: Dlouhodobá předpověď na léto. Česko potrápí vlny veder, hrozí i různé nebezpečné jevy

V úterý bude polojasno až oblačno. Na jihu země se místy mohou objevit přeháňky. Ráno se na východě Česka ojediněle budou vyskytovat mlhy. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 17 až 22 °C.

Nejnižší teploty v noci na středu se budou pohybovat mezi 12 až 8 °C, na západě klesnou až k 5 °C. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí od 13 do 17 °C, v severozápadní polovině Čech se rtuť teploměru vyšplhá až ke 20 °C. Obloha bude oblačná až zatažená.

Pozn.: K zobrazení aktuální situace rozklikněte na radaru v pravém horním rohu příslušnou kategorii. V případě bouřek místo Radar, blesky rozklikněte kategorii Déšť, bouře a následně Bouře. Na časové ose ve spodní části si pak zvolte den a hodinu, která vás zajímá.

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, na severozápadě Česka i polojasno. V jihovýchodní polovině území se mohou místy vyskytovat přeháňky. Nejnižší noční teploty v noci na čtvrtek se budou pohybovat mezi 11 až 7 °C. Přes den naměříme 20 až 24 °C.

V pátek bude polojasno až oblačno. Večer bude v Čechách od západu přibývat další oblačnost. Nejnižší teploty v noci na pátek se budou pohybovat v rozmezí 9 až 5 °C. Přes den se rtuť teploměru bude pohybovat mezi 20 až 24 °C.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jak se chránit před bleskem? Sednout si na bobek, radí expert a zmiňuje další postupy

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie