Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slováci nechcú drahé potraviny. Našli spôsob, ako na nákupe extrémne ušetriť

Vysoké ceny potravín na pultoch obchodov v posledných rokoch poriadne trápia Slovákov. Tí, ktorí to nemajú ďaleko k hraniciam, dokážu na nákupe u susedov ušetriť desiatky percent. Nákupná turistika nabrala na obrátkach počas nedávnych dní pracovného pokoja, ktoré Slováci v húfoch využili na nákupy za hranicami. Slováci utekajú za lacnejšími nákupmi k susedom. Potvrdili to zábery v dopravnej skupine na sociálnej […]
Menej ako 1 min. min.

Vysoké ceny potravín na pultoch obchodov v posledných rokoch poriadne trápia Slovákov. Tí, ktorí to nemajú ďaleko k hraniciam, dokážu na nákupe u susedov ušetriť desiatky percent. Nákupná turistika nabrala na obrátkach počas nedávnych dní pracovného pokoja, ktoré Slováci v húfoch využili na nákupy za hranicami.

Slováci utekajú za lacnejšími nákupmi k susedom. Potvrdili to zábery v dopravnej skupine na sociálnej sieti, ktoré upozorňovali na nekonečné kolóny v okolí hraničného priechodu do Poľska v Deň víťazstva nad fašizmom. Slováci využili sviatok a fakt, že u nás sú v tento deň obchody zatvorené a masovo vyrazili za nákupmi k Poliakom.

Kolóna na poľských hraniciach. Zdroj: facebook.com/Patrenka Horinek

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Nákupy v Poľsku sú o polovicu lacnejšie

Jedna zo slovenských opozičných strán informovala o tom, že rozdiel v cenách potravín na Slovensku a u našich severných susedov sa stále zväčšuje, ako píše Pravda. Hnutie Slovensko porovnávalo ceny potravín medzi dvoma krajina najskôr v apríli a neskôr opäť aj v máji.

The post Slováci nechcú drahé potraviny. Našli spôsob, ako na nákupe extrémne ušetriť appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie