Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovensko vysiela na letnú olympiádu do Francúzska svojich policajtov

www.slovanskenoviny.sk/rss Slovensko vysiela do Francúzska na Letné olympijské a paraolympijské hry 2024 v Paríži svojich policajtov. Reagovalo tak na požiadavku Francúzska o vyslanie dvadsiatich štyroch príslušníkov polície, ktorí budú zaradení do hliadkovej služby. Pomáhať budú pri zabezpečovaní verejného poriadku. TASR o tom informoval tlačový odbor Ministerstva vnútra (MV) SR. Ako ministerstvo ozrejmilo, Slovensko v stredu […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Slovensko vysiela do Francúzska na Letné olympijské a paraolympijské hry 2024 v Paríži svojich policajtov. Reagovalo tak na požiadavku Francúzska o vyslanie dvadsiatich štyroch príslušníkov polície, ktorí budú zaradení do hliadkovej služby. Pomáhať budú pri zabezpečovaní verejného poriadku.

TASR o tom informoval tlačový odbor Ministerstva vnútra (MV) SR.

Ako ministerstvo ozrejmilo, Slovensko v stredu v ranných hodinách vyslalo do Francúzska prvých troch príslušníkov Policajného zboru služobnej kynológie.

Ďalších 11 príslušníkov Policajného zboru hliadkovej služby odchádza do Francúzska letecky.

„Olympijské hry boli v histórii vždy obdobím pokoja a mieru, bohužiaľ dnes bezpečnostná situácia vo svete nie je pokojná ani mierová a preto vaša misia bude nesmierne dôležitá. Chcem vám popriať veľa šťastia a bezpečia na vašej bezpečnostnej misii. Verím, že sa vám podarí reprezentovať Slovensko minimálne tak dobre, ako nás budú reprezentovať naši olympionici. Touto cestou vám chcem vopred poďakovať za vašu prácu a verím, že bude všetko zabezpečené tak, aby bezpečnosť, bola garantovaná pre všetkých, športovcov, organizátorov a pre každého jedného fanúšika,“ povedal minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Slovensko vysiela na letnú olympiádu do Francúzska svojich policajtov je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK