Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovenský zväz ľadového hokeja odsúdil stredajší útok na premiéra Fica

Slovenský zväz ľadového hokeja zaujal stanovisko k útoku na predsedu vlády Roberta Fica, ku ktorému prišlo v stredu v Handlovej. Atentát na Fica: Premiér je po operácii v Banskej Bystrici, podľa Tarabu dopadla dobre (ONLINE) “Slovenský zväz ľadového hokeja odsudzuje útok na predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica a tým aj na demokraciu v našej krajine. […]
Menej ako 1 min. min.

Slovenský zväz ľadového hokeja zaujal stanovisko k útoku na predsedu vlády Roberta Fica, ku ktorému prišlo v stredu v Handlovej.

Atentát na Fica: Premiér je po operácii v Banskej Bystrici, podľa Tarabu dopadla dobre (ONLINE)

“Slovenský zväz ľadového hokeja odsudzuje útok na predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica a tým aj na demokraciu v našej krajine. Pánovi premiérovi praje celý tím skoré uzdravenie a veľa síl. V náročných zápasoch budeme hrdo reprezentovať našu krajinu na prebiehajúcich majstrovstvách sveta, veríme že aj on zabojuje a vyhrá svoj zápas v tejto ťažkej situácii,” uviedol SZĽH v oficiálnom stanovisku.

Slováci majú za sebou na MS v Ostrave štyri zápasy základnej B-skupiny v ktorých získali dokopy osem bodov. V stredu večer zvíťazili nad nováčikom z Poľska 4:0, ďalší duel ich čaká v sobotu o 20.20 h proti Francúzsku.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie