Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Soužení Karla III. ohledně dětí Harryho a Meghan. Videohovory nestačí, chce bližší vztah

Král si faktickou neexistenci vztahu s vnoučaty uvědomuje o to palčivěji, že od začátku letošního roku trpí rakovinou. Kvůli dlouhodobým neshodám mezi královskou rodinou a princem Harrym se s jeho dětmi setkal osobně jen párkrát. Nyní chce ztracený čas s pětiletým Archiem a tříletou Lilibet dohnat, řekl zdroj obeznámený s poměry v králově okolí deníku Mirror. […]
Menej ako 1 min. min.

Král si faktickou neexistenci vztahu s vnoučaty uvědomuje o to palčivěji, že od začátku letošního roku trpí rakovinou. Kvůli dlouhodobým neshodám mezi královskou rodinou a princem Harrym se s jeho dětmi setkal osobně jen párkrát. Nyní chce ztracený čas s pětiletým Archiem a tříletou Lilibet dohnat, řekl zdroj obeznámený s poměry v králově okolí deníku Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Naděje na zlepšení vztahu prince Harryho a krále Karla III. Expert popsal jedinou cestu

„Král je naprosto odhodlaný, aby byl přítomen v životech všech svých vnoučat,“ popsal nejmenovaný zdroj pro Mirror. Malé Lilibet, kterou viděl jen jednou, měl minulý týden poslat dárek a přání k třetím narozeninám.

Podle expertky na britskou královskou rodinu Ingrid Sewardové jsou vnoučata jedním z důvodů, proč s Harrym nepřeruší kontakt. „Nechce mít s dětmi svého syna vztah skrze videohovory. Chce je poznat a zapojit se do jejich životů, dokud jsou ještě dost malé na to, aby se mohly poučit z jeho moudrosti. Proto nikdy nepřeruší vazby s Harrym,“ popsala Sewardová pro Mirror.

Harry s Meghan žijí v Montecitu v Kalifornii od chvíle, kdy v roce 2020 oficiálně opustili život vévody a vévodkyně ze Sussexu. Napětí mezi párem a zbytkem královské rodiny ale stále zůstává vysoké, a to i přes diagnózu královy rakoviny, píše Daily Mail.

Navzdory rozpadlému vztahu s Harrym je král údajně „fantastický dědeček“ pro děti Williama a Kate – pro desetiletého prince George, devítiletou princeznu Charlotte a pětiletého prince Louise, píše Daily Mail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Král Karel musel před oslavami do nemocnice, nutné byly kompromisy. Je statečný, oceňují média

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie