Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Spustenie predaja nového Fordu Kuga

Spoločnosť Ford inšpiruje vodičov, aby uvítali elektrickú budúcnosť, pričom kľúčovú úlohu v tom zohráva nový model Kuga – najpredávanejšie plug-in hybridné vozidlo v Európe v rokoch 2021, 20221, 2 a podľa najnovších dostupných údajov tomu tak zrejme bude aj v roku 2023. Odvážna a priebojná nová Kuga ponúka prekvapivý výkon hybridných pohonných jednotiek, pohodlie bezproblémovej konektivity a […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť Ford inšpiruje vodičov, aby uvítali elektrickú budúcnosť, pričom kľúčovú úlohu v tom zohráva nový model Kuga – najpredávanejšie plug-in hybridné vozidlo v Európe v rokoch 2021, 20221, 2 a podľa najnovších dostupných údajov tomu tak zrejme bude aj v roku 2023.

Odvážna a priebojná nová Kuga ponúka prekvapivý výkon hybridných pohonných jednotiek, pohodlie bezproblémovej konektivity a celý rad asistenčných systémov najnovšej generácie, ktoré z nej robia ideálneho spoločníka na každodenné dobrodružstvá. 

Ford inovuje najpredávanejšie SUV Kuga

Nový rad Kuga, vyrobený v Európe, ponúka európskym vodičom model PHEV Kuga s dojazdom až 69 km na čisto elektrický pohon a možnosťou domáceho alebo verejného nabíjania. Pre vodičov bez pohodlného prístupu k nabíjaniu je k dispozícii Kuga Hybrid s dojazdom až 900 km na jedno natankovanie a až 64 % jazdy v meste v plne elektrickom  režime.

Nová Kuga sa vyvinula zvonka i zvnútra a vyznačuje sa sviežim a sebaistým dizajnom. Inteligentný model Titanium, športový model ST-Line a robustný model Active majú jedinečné dizajnové prvky a osobitý charakter. 

Pokročilé asistenčné technológie vodiča pomáhajú zabezpečovať pohodlnú jazdu bez námahy aj v tých najnáročnejších podmienkach. Adaptívny tempomat novej generácie10,11 dokáže odteraz automaticky použiť brzdy v zákrutách a na križovatkách, ako aj v inej premávke, zatiaľ čo 360-stupňový kamerový systém poskytuje pohľad z výšky, vďaka čomu je parkovanie, príprava na pripojenie prívesu či dokonca použitie automatickej autoumyvárne úplná hračka. 

K väčšiemu pohodliu a sebaistote vodiča prispieva aj pokročilá technológia osvetlenia, ktorej svetlomety s technológiou Full LED zahŕňajú automatické ovládanie diaľkových svetiel10 v štandardnej výbave. 

V ponuke je aj možnosť dynamických pixelových svetlometov LED10, ktoré využívajú údaje z navigácie a kamery upevnenej na čelnom skle na čítanie dopravných značiek, a menia tak svetelný vzor v zákrutách, na križovatkách a kruhových objazdoch, aby lepšie osvetľovali chodcov a cyklistov. 

Nová Kuga sa vyrába v Európe v supermodernom závode spoločnosti Ford v španielskej Valencii, kde sa využíva 3D tlač dielov, ktorá zabezpečuje vysoko presnú a udržateľnú výrobu. Spolu s inžiniermi tu pracuje ruka v ruke umelá inteligencia, aby sa zabezpečili najvyššie štandardy kvality a výroby. 

The post Spustenie predaja nového Fordu Kuga appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie