Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stanka z Ruže pre nevestu odhalila pravdu ich rozchodu s Radkom Urbanyakom

10.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@Voyo_SK youtube.com/@TeleviziaMarkiza). Niekedy sa vzťah skončí skôr ako sa začne. Aj tak to niekedy, žiaľ, v živote chodí. Svoje o tom vie aj Stanka, ktorá síce vyhrala šou Ruža pre nevestu, ale s Radkom už spolu netvoria pár! Ruža pre nevestu neskončila opäť šťastným koncom. Stanka odhalila prečo.Foto: youtube.com/@Voyo_SK youtube.com/@TeleviziaMarkiza Radko si […]
Menej ako 1 min. min.

10.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@Voyo_SK youtube.com/@TeleviziaMarkiza).

Niekedy sa vzťah skončí skôr ako sa začne. Aj tak to niekedy, žiaľ, v živote chodí. Svoje o tom vie aj Stanka, ktorá síce vyhrala šou Ruža pre nevestu, ale s Radkom už spolu netvoria pár!

Ruža pre nevestu neskončila opäť šťastným koncom. Stanka odhalila prečo.
Foto: youtube.com/@Voyo_SK youtube.com/@TeleviziaMarkiza

Radko si vybral Stanku, rozprávke je však koniec

Vzťah niekedy skončí skôr ako sa naozaj reálne začne pre určité neprekonateľné problémy. Ľudia sa stretávajú, začnú sa mať radi, je im spolu dobre, ale nestihnú vkročiť do vzťahu a už nastane rýchly koniec.

V dnešnej dobe, žiaľ, nič výnimočné. Stanka vyhrala šou, pretože si ju Radko vybral. Bola mu sympatická. Zdalo sa, že z ich vzťahu niečo reálne bude. Dostala predsa ružu a prsteň. Žiaľ, krátko po skončení šou sa rozišli.

Ruža pre nevestu – Kto je Radko Urbanyak?

Radko Urbanyak je spolumajiteľom rôznych barov v nórskom Osle, kde aj žije. Pochádza však z Banskej Bystrice. O priazeň sympatického mladého fešáka bojovalo veľa žien, nakoniec sa rozhodol pre krásnu a charizmatickú Stanku.

„Myslím si, že aj diváci mali možnosť vidieť, že ku Stanke ma to od úplného začiatku najviac ťahalo. Vo finále som sa rozhodoval svojím srdcom, na základe svojich pocitov a naozaj som úprimne veril, že by nám to mohlo vyjsť. Bohužiaľ musím povedať, že sa nám vzťah nepodarilo rozvíjať ďalej a nie sme spolu.

– povedal Radko Urbanyak pre portál markiza.sk.

POZRITE TIEŽ AJ: Veľký plač v Teleráne, čo sa to stalo?!

Prečo sa hneď po ukončení šou rozišli?

Radko neprezradil viac detailov v súvislosti s ich rozchodom, iba že sa ich cesty rozišli. Stanka zase prezradila, že síce sa majú radi a iskra preskočila od začiatku, tak nemôžu byť spolu kvôli diaľke. Stanka má zariadený svoj život na Slovensku, Radko zase žije v Osle, takže stretávanie je značne obmedzené. Nakoniec rozhodla diaľka. Navyše ako tvrdí, nemala dostatok priestoru na spoznávanie sa s Radkom.

„A to je aj dôvod (pozn.red. : nedostatok priestoru), prečo som si možno nedokázala vybudovať to puto, po ktorom ste všetci túžili. Nehovoriac o vzdialenosti, ktorá nás po návrate domov oddeľovala“

– uviedla Stanka, cituje portál Nový Čas.

Prvá séria „Ruža pre nevestu“ tiež nedopadla šťastným koncom

V prvej sérii Ruža pre nevestu vyhrala Petrana, ktorá mala vzťah s boháčom Tomášom Tarrom, ktorý má biznis v Thajsku. Ich ľúbostný vzťah tiež neskončil svadbou a po pár mesiacoch sa rozišli. Nebolo to však iba kvôli diaľke, alebo živote v Thajsku. Boli v tom aj iné problémy, kde si údajne Tomáš písaval aj s inými ženami na sociálnych sieťach. Petrana bola na to veľmi žiarlivá, čo otvorene prehlásila v médiách.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jiřina Bohdalová si už vybrala pieseň na svoj pohreb

Deti Zdenky Prednej nechodia do školy

The post Stanka z Ruže pre nevestu odhalila pravdu ich rozchodu s Radkom Urbanyakom appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie