Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Súťaž vo varení guláša v obci Kúty

Obec Kúty vás srdečne pozýva na súťaž vo varení hovädzieho guláša a kotlíkových špecialít, ktorá sa uskutoční v sobotu, 20. apríla 2024. Ako informuje mesto Šaštín-Stráže, pripravte svoje kuchárske zručnosti a prihláste sa so svojím tímom na túto súťaž, ktorá prispeje k spoločenskej atmosfére a chuťovej orgii! Prihlásiť sa môžu viacčlenné družstvá, pričom minimálny počet […]
Menej ako 1 min. min.

Obec Kúty vás srdečne pozýva na súťaž vo varení hovädzieho guláša a kotlíkových špecialít, ktorá sa uskutoční v sobotu, 20. apríla 2024.

Ako informuje mesto Šaštín-Stráže, pripravte svoje kuchárske zručnosti a prihláste sa so svojím tímom na túto súťaž, ktorá prispeje k spoločenskej atmosfére a chuťovej orgii!

Prihlásiť sa môžu viacčlenné družstvá, pričom minimálny počet členov tímu je 3. Priateľská atmosféra a zábavná súťaž vás čaká na tomto podujatí, ktoré bude plné vôní a chutí.

Program:

8:00 – 8:30 hod.: Prezentácia družstiev
8:30 – 13:00 hod.: Súťaž vo varení guláša a kotlíkových špecialít

Pridajte sa k nám a prežite spoločne s nami nezabudnuteľný deň plný dobroty a zábavy! Čakáme na vás s otvorenými náručami a pripravení oceniť vaše kulinárske majstrovstvo.

Vaše účasť a podpora prispievajú k oživeniu spoločenského života v obci a vytvárajú príležitosť na spoločné stretnutie a zábavu. Nech sa páči, prinesme chuťovú revolúciu do Kút!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie