Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Swiftie je už měsíc hospitalizována na veterině. Mladá kočka bojuje o život

„Hned jsme Swiftie vzali k veterináři, který ji hospitalizoval. Několik dní trvalo, než se vůbec stabilizovala a noha se mohla operovat. Později jsme u ní také zjistili zánět slinivky,“ popisuje Soňa Schneiderová z Handipet Rescue. „Teď už má Swiftie operaci za sebou, proběhla ke konci dubna. Noha bude muset být ještě nějakou dobu znehybněná, aby […]
Menej ako 1 min. min.

„Hned jsme Swiftie vzali k veterináři, který ji hospitalizoval. Několik dní trvalo, než se vůbec stabilizovala a noha se mohla operovat. Později jsme u ní také zjistili zánět slinivky,“ popisuje Soňa Schneiderová z Handipet Rescue. „Teď už má Swiftie operaci za sebou, proběhla ke konci dubna. Noha bude muset být ještě nějakou dobu znehybněná, aby se zahojila. Swiftie navíc dlouho nechtěla jíst, takže se musela krmit ručně, a to nám dělalo velké starosti. Teď už se sice nají sama, ale pořád hodně málo. Swiftie tak zatím zůstává hospitalizována.

„Stav Swiftie je vážný, ale veterinář dělá maximum, aby jí pomohl. Swiftie bojuje a my to s ní nevzdáváme. Navíc udělala už pokroky, víc se mazlí, je živější a zajímá se o okolní svět. To je dobré znamení a my doufáme, že se všechno obrátí k lepšímu a že bude Swiftie brzy z veteriny propuštěná,“ dodává Soňa.

Náklady za samotnou hospitalizaci už vzhledem k dlouhému pobytu na veterině přesáhly 10 000 Kč, spolu s operací a vyšetřeními je tak odhad celkových nákladů minimálně 40 000 Kč. „Budeme vděční za každého, kdo se rozhodne na péči o Swiftie přispět a podpořit ji tak v jejím boji,“ říká Soňa.

Přispět můžete přímo na webu organizace nebo na portálu Darujme.cz.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie