Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento dátum narodenia majú len vyvolení. Je to najšťastnejší deň v roku! Osud je vždy na ich strane

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dragana Gordic). Dátum narodenia môže o nás veľa prezradiť. A nejde len o náš vek. Ukazuje sa, že čísla, ktoré obsahuje, majú magickú moc. Alebo to aspoň tvrdia ľudia, ktorí veria numerológii. Podľa nich sú ľudia narodení v daný deň tí praví šťastlivci. Čísla, ktoré obsahuje dátum narodenia, majú […]
Menej ako 1 min. min.

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dragana Gordic).

Dátum narodenia môže o nás veľa prezradiť. A nejde len o náš vek. Ukazuje sa, že čísla, ktoré obsahuje, majú magickú moc. Alebo to aspoň tvrdia ľudia, ktorí veria numerológii. Podľa nich sú ľudia narodení v daný deň tí praví šťastlivci.

Čísla, ktoré obsahuje dátum narodenia, majú magickú moc.
Foto: shutterstock/Dragana Gordic

Astrológovia, konkrétne tí, ktorí sa zaoberajú numerológiou, sú presvedčení, že čísla okolo seba šíria určitý druh energie vo forme vibrácií. Táto energia môže byť pozitívna alebo opačná. Predpokladá sa, že ovplyvňuje náš charakter, rozhodnutia, ktoré robíme a teda aj našu budúcnosť. Kto teda môže počítať so špeciálnou ochranou vesmíru?

Najšťastnejší dátum narodenia? Je tu jeden háčik

Mnohí ľudia veria, že najšťastnejším číslom je sedmička. Už mnoho storočí sa považuje za symbol šťastia. Osobitný význam sa jej pripisuje v katolíckom a moslimskom náboženstve, ako aj v aztéckej viere a dokonca aj v mytológii a rozprávkach opakovaných deťom: „Za siedmimi horami…“. Číslo sedem symbolizuje hojnosť, úspech, celistvosť, šťastie. Ani v numerológii nie je číslo 7 bez významu. Spája sa so starostlivosťou o vesmír a ďalej s intuíciou, poznaním, duchovnosťou.

Stačí mať v dátume narodenia sedmičku, aby ste mali špeciálnu prechádzku vesmírom? No, nie tak celkom. Numerológovia upozorňujú, že číslo sedem by sa malo opakovať. Vtedy si môžeme byť istí, že pozitívna energia tohto čísla je najsilnejšia a skutočne ovplyvňuje náš život. V súlade s touto myšlienkou je najšťastnejším dátumom narodenia ten, ktorý má v sebe najviac sedmičiek – teda 7. júl. Ideálne je, ak sa sedmičky opakujú aj v roku narodenia. Numerológovia tvrdia, že najšťastnejší sú tí, ktorí sa narodili 7. júla 1977, pretože v tomto dátume sú až štyri sedmičky. Ľudia narodení v tento deň sa môžu spoľahnúť na priazeň osudu. To sa môže prejaviť rôznymi spôsobmi. Neustále nachádzanie peňazí na zemi, vyhrávanie súťaží, dobré zdravie alebo šťastie u opačného pohlavia….

Najšťastnejším dátumom narodenia je ten, ktorý má v sebe najviac sedmičiek – teda 7. júl.
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Najhoršie čísla podľa numerológov? V porovnaní s 13 to nie je žiadna veľká vec

A pred ktorými číslami sa ľudia, ktorí veria v magickú moc numerológie, trasú? A takýchto ľudí nie je v tejto oblasti málo. Číslo 4 je vraj najmenej prospešné a to všetko kvôli jeho zvuku v čínštine. Je totiž podobné slovu „smrť“. Niet divu, že nemá dobré konotácie. Okrem toho sa v numerológii za najnešťastnejšie čísla považujú 9, 13 a 23.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Silný začiatok týždňa pre tri znamenia zverokruhu

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia? Tieto tri páry vytvoria dokonalý vzťah

The post Tento dátum narodenia majú len vyvolení. Je to najšťastnejší deň v roku! Osud je vždy na ich strane appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie