Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento výrobok nalievam do priestoru umývačky riadu. Umýva riad lepšie ako tablety z obchodu. Žiadne šmuhy

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/uly.u.v). Umývačka riadu sa nachádza v mnohých domácnostiach. Uľahčuje život a každodenné práce a šetrí čas. Ukazuje sa však, že namiesto nákupu tabliet do umývačky riadu ich môžete nahradiť oveľa lacnejším výrobkom. Čím nahradiť tablety do umývačky riadu?Foto: shutterstock.com/uly.u.v Tablety do umývačky riadu obsahujú mnohé čistiace látky. Sú medzi […]
Menej ako 1 min. min.

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/uly.u.v).

Umývačka riadu sa nachádza v mnohých domácnostiach. Uľahčuje život a každodenné práce a šetrí čas. Ukazuje sa však, že namiesto nákupu tabliet do umývačky riadu ich môžete nahradiť oveľa lacnejším výrobkom.

Čím nahradiť tablety do umývačky riadu?
Foto: shutterstock.com/uly.u.v

Tablety do umývačky riadu obsahujú mnohé čistiace látky. Sú medzi nimi fosfáty na zmäkčenie vody, enzýmy na odstránenie nečistôt a polykarboxyláty, ktoré zabraňujú usadzovaniu nečistôt. Málokto však vie, že ich môžete nahradiť ekologickejšími výrobkami, ktoré vám ušetria nejaké peniaze. Vďaka tomuto triku umyjete riad a zbavíte sa usadenín a šmúh.

Čím nahradiť tablety do umývačky riadu? Tu je lacný a účinný spôsob. Váš riad sa bude lesknúť ako diamant

Umývačka riadu čistí riad a dodáva mu lesk. Nákup tabliet a oplachovača do nej však niečo stojí. Našťastie môžete tieto výrobky nahradiť lacnejšími a rovnako účinnými alternatívami.

Bórax je skvelý na odstraňovanie baktérií a plesní, odstraňovanie zvyškov a odolných škvŕn, pričom je ekologický a bezpečný pre váš spotrebič.
Foto: shutterstock/Alexeysun

Náhradou za tablety do umývačky riadu je bórax. Bórax je skvelý na odstraňovanie baktérií a plesní, odstraňovanie zvyškov a odolných škvŕn, pričom je ekologický a bezpečný pre váš spotrebič. Stačí, ak do zásuvky nasypete dve odmerky bóraxu a spustíte umývačku riadu. Je to lacná alternatíva k tabletám, keďže kilogram tohto výrobku nestojí viac ako 5 eúr.

Ako si vyrobiť domáci oplachovací prostriedok do umývačky riad? Jediné, čo musíte urobiť, je naliať jeden výrobok do priehradky

Ak hľadáte alternatívu k prostriedku na oplachovanie umývačky riadu, pozrite sa na niektoré osvedčené riešenia. Budete na to potrebovať ocot, ktorý je skvelý na rozpúšťanie nečistôt, mastnoty a vodného kameňa, ale má aj dezinfekčné vlastnosti. Je šetrný k životnému prostrediu, takže ho môžeme používať bez obáv o našu planétu. Stačí naliať ocot do komory a potom spustiť program. Po skončení cyklu sa bude váš riad lesknúť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo by sa nikdy nemalo umývať v umývačke riadu? Tieto predmety nikdy nedávajte do umývačky riadu

Prečo umývačka riadu neumýva? Chyba môže spočívať v jednom prvku. Je to rozhodujúce

The post Tento výrobok nalievam do priestoru umývačky riadu. Umýva riad lepšie ako tablety z obchodu. Žiadne šmuhy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie