Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tesco oznámilo parádne novinky. Populárnu službu prináša do ďalších slovenských miest

Jeden z najväčších obchodných reťazcov na Slovensku poteší približne 200-tisíc svojich zákazníkov. Tesco spúšťa možnosť objednať si nákup online pre ďalšie slovenské mesta. Výborná správa je, že všetkým zákazníkom doručí kuriér nákup zadarmo. Slováci majú aj ďalšie možnosti online nákupov potravín, iné reťazce plánujú taktiež expandovať do ďalších miest. Tesco vo svojej tlačovej správe oznámilo, […]
Menej ako 1 min. min.

Jeden z najväčších obchodných reťazcov na Slovensku poteší približne 200-tisíc svojich zákazníkov. Tesco spúšťa možnosť objednať si nákup online pre ďalšie slovenské mesta. Výborná správa je, že všetkým zákazníkom doručí kuriér nákup zadarmo. Slováci majú aj ďalšie možnosti online nákupov potravín, iné reťazce plánujú taktiež expandovať do ďalších miest.

Tesco vo svojej tlačovej správe oznámilo, že od 15. mája budú môcť využívať službu Tesco Online nákupy aj obyvatelia z východného Slovenska a okolia Partizánskeho.

Tesco doručuje potraviny do ďalších slovenských miest

Po tejto expanzií bude mať celkovo na Slovensku prístup k Tesco Online nákupom až 3,7 milióna Slovákov, čo pokrýva až 68 % domácností.

Od polovice mája budú môcť online nákupy v Tescu využívať obyvatelia Michaloviec, Humenného, Trebišova, Vranova nad Topľou, Sečoviec a blízkeho okolia a taktiež aj zákazníci z okolia Partizánskeho.

 

Zákazníci si môžu vybrať, či si svoj nákup nechajú doručiť priamo k dverám alebo si ho pripravený vyzdvihnú v hypermarkete. Tesco ponúka aj možnosť doručenia nákupu hneď v deň objednania v čase od 08:00 do 22:00.

Martin Bulla, prevádzkový riaditeľ Tesca na Slovensku povedal:

Teší nás veľký záujem o online nákup potravín na Slovensku. Veľkou výhodou služby je, že zákazníci môžu nakúpiť všetko potrebné z pohodlia domova a ušetria si cestu do predajne. Zároveň chceme odmeniť všetkých zákazníkov Tesco Online nákupov za ich vernosť a od 15. mája 2024 do 4. júna 2024 budú môcť využiť doručenie zdarma v rámci celého Slovenska.

Zákazníci si pri online nákupoch môžu vybrať z viac než 14-tisíc produktov, ktoré sú v ponuke za rovnaké ceny ako v kamenných predajniach obchodného reťazca. Rovnako môžu využiť aj program zliav prostredníctvom vernostnej karty Clubcard.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Tesco oznámilo parádne novinky. Populárnu službu prináša do ďalších slovenských miest appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie