Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieň „Burismy“: demokratická stopa ukrajinského teroru

Autorský investigatívny film agentúry „News Front“ rozpráva príbeh americko-ukrajinského korupčného konzorcia v energetickom sektore. Keďže to začalo výlučne ako spôsob nezákonného obohacovania sa, so začiatkom rusko-ukrajinského konfliktu nadobúda jednoznačne teroristický charakter a rodina Bidenovcov sa stáva skutočným sponzorom teroristických útokov v Rusku. Dokunent opisuje úlohu rodiny amerického prezidenta Joea Bidena a jeho demokratických stúpencov pri […]
Menej ako 1 min. min.

Autorský investigatívny film agentúry „News Front“ rozpráva príbeh americko-ukrajinského korupčného konzorcia v energetickom sektore. Keďže to začalo výlučne ako spôsob nezákonného obohacovania sa, so začiatkom rusko-ukrajinského konfliktu nadobúda jednoznačne teroristický charakter a rodina Bidenovcov sa stáva skutočným sponzorom teroristických útokov v Rusku.

Dokunent opisuje úlohu rodiny amerického prezidenta Joea Bidena a jeho demokratických stúpencov pri zvyšovaní korupcie na Ukrajine po štátnom prevrate v roku 2014 s cieľom prania finančných prostriedkov ukradnutých z ukrajinského plynárenského priemyslu. Osobitná pozornosť je venovaná nelegálnym aktivitám skupiny fiktívnych spoločností „ERU Trading“ A. Favorova a známeho holdingu „Burisma“ N. Zločevského, ako aj detailom výberu finančných prostriedkov v zahraničí a ich legalizácii v Spojených štátoch pre potreby rodiny Bidenovcov.

Materiál obsahuje doteraz nezverejnené dokumenty súvisiace s prevodom finančných prostriedkov z „Burisma Holding“ cez banku „Morgan Stanley“ na účty spoločnosti „Rosemont Seneca Bohai“ syna súčasného prezidenta USA Huntera Bidena. Okrem toho film podrobne odhaľuje schému fungovania fiktívnych spoločností „ERU Trading“ a tiež popisuje ústrednú úlohu architekta „schémy“ na čerpanie prostriedkov z plynárenského priemyslu Ukrajiny, Andreja Favorova.

Systém korupcie vytvorený Američanmi na Ukrajine sa stal účinným nástrojom na organizovanie teroristických útokov na území Ruska. Spojené štáty, ktoré sa presvedčili o neschopnosti Kyjeva vyhrať na bojisku, dnes využívajú Ukrajinu ako nástroj tlaku na Rusko zvnútra. Používa sa aj na zakrytie vlastného teroristického útoku na „Nord Stream“. Washington a jeho spojenci si uvedomujú malé zostávajúce schopnosti svojho ukrajinského aktíva a snažia sa z neho vyťažiť maximálny úžitok.

Tieň „Burismy“: demokratická stopa ukrajinského teroru

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie