Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto 3 účesy pre krátke vlasy sú hitom sezóny! Ľahko a rýchlo sa upravujú a sú tak očarujúce

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alones). Pre niektoré ženy je zmena účesu veľkým problémom. Iné menia svoj účes ako rukavice. Bez ohľadu na to, do ktorej kategórie patríte, tieto tri účesy budú ideálne na to, aby ste jar začali s veľkou parádou! Najlepšie účesy pre krátke vlasy.Foto: shutterstock/Alones Bob je jedným z najhorúcejších módnych trendov […]
2 min.

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alones).

Pre niektoré ženy je zmena účesu veľkým problémom. Iné menia svoj účes ako rukavice. Bez ohľadu na to, do ktorej kategórie patríte, tieto tri účesy budú ideálne na to, aby ste jar začali s veľkou parádou!

Najlepšie účesy pre krátke vlasy.
Foto: shutterstock/Alones

Bob je jedným z najhorúcejších módnych trendov tohto roka. Hoci si elegantné dámy tento účes vyberajú už roky, túto sezónu nastal čas na obnovenú verziu tohto nadčasového štýlu!

Takzvaný „dekonštruovaný bob“ je účes, ktorý vám dodá ľahkosť, vzdušnosť a mladistvý vzhľad. Najdôležitejšou vecou, ktorú si treba zapamätať, je dodať končekom objem a textúru pre prirodzený a nonšalantný vzhľad. Všetko, čo potrebujete, je pena alebo lak na vlasy, prsty a pár chvíľ pred zrkadlom!

Ofina je opäť v obľube. A to vo veľkom štýle!

Hustá rovná ofina, ktorá zakrýva polovicu tváre, je stále v móde, ale do módy sa vrátilo mnoho jej variácií! Túto sezónu bude kraľovať takzvaná „micro bang“. Je to dokonalý doplnok pre tých, ktorí majú krátke vlasy. A možno aj pre tých, ktorí sú pripravení na ostrý strih!

Tento typ účesu vám zoštíhli tvár a budete sa v ňom cítiť skvele každý deň. Na úpravu vlasov môžete zabudnúť na celé hodiny – s „micro bangom“ budete vyzerať nádherne aj po prebudení. Francúzky tento účes milujú!

Pripravte sa na návrat bláznivých 90. rokov! Tento účes zvládnete za pár sekúnd

Okrem ofiny sa vracia aj ikonický účes z 90. rokov, ktorý si vytvorili ikony ako Linda Evangelista, Kate Moss, Angelina Jolie, Halle Berry a Drew Barrymore. Hovoríme samozrejme o pixie strihu!

Tento účes zahŕňa veľmi krátke zastrihnutie bokov a mierne predĺženie hornej časti. Tento štýl spopularizovala britská herečka Audrey Hepburn. Ak už máte takto ostrihané vlasy, stačí len trochu gélu a pár sekúnd, aby ste získali vzhľad hollywoodskej hviezdy!

Redkcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Trendy farba vlasov na leto, ktorá rozžiari vašu pleť. Stavte na „sunbeam blonde“

Vlasy vám začnú rásť ako bláznivé a skryjete šediny. Neutratíte viac ako 1 euro

The post Tieto 3 účesy pre krátke vlasy sú hitom sezóny! Ľahko a rýchlo sa upravujú a sú tak očarujúce appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie