Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

TOP chaty na Slovensku: Vybrali sme pre vás tie najlepšie ponuky

Na Slovensku máme možností ubytovania neúrekom, a veľkej obľube sa tešia práve chaty. Rozhodli sme sa vám uľahčiť výber tej ideálnej pre vás a vašu rodinu/partiu. Pozreli sme sa na aktuálne ceny a ponuku, a vybrali sme tie najlepšie možnosti, ktoré uspokoja aj náročných. Chaty sme rozdelili do viacerych kategórií, takže v našom zozname nájdete […]
Menej ako 1 min. min.

Na Slovensku máme možností ubytovania neúrekom, a veľkej obľube sa tešia práve chaty. Rozhodli sme sa vám uľahčiť výber tej ideálnej pre vás a vašu rodinu/partiu.

Pozreli sme sa na aktuálne ceny a ponuku, a vybrali sme tie najlepšie možnosti, ktoré uspokoja aj náročných. Chaty sme rozdelili do viacerych kategórií, takže v našom zozname nájdete ubytovanie na rôzne príležitosti. Pri výbere nám pomohla webová stránka Hauzi.sk.

Chaty na prenájom. Zdroj: shutterstock.com/Lucky Business

Chaty na samote

AK hľadáte priestory, kde si oddýchnete od okolitého sveta, potom vás možno zaujme Chalupa v raji Hrabušice. Tá ponúka útulné a súkromné ubytovanie v lese, ideálne pre milovníkov prírody a rodiny s deťmi.

Ubytovanie je určené pre maximálne 10 osôb a disponuje štyrmi spálňami. Vybavenie chalupy zahŕňa obývaciu miestnosť s televízorom a spoločenskými hrami, plne vybavenú kuchyňu (s elektrickou rúrou, mikrovlnkou a ďalším príslušenstvom), a dve kúpeľne so sprchovacím kútom.

Vonkajšie vybavenie a lokalita

Vo vonkajšom priestore chaty nájdete ohnisko, kotlík, vonkajší krb a terasu s posedením. Parkovanie je zabezpečené priamo pri objekte pre tri autá.

Chata stojí v tichom prostredí obklopenom prírodou Národného parku Slovenský raj, ktorý ponúka množstvo turistických trás a je vhodný pre rôzne rekreačné aktivity v každom ročnom období. Domáce zvieratá a fajčenie vo vnútri nie sú povolené.

Lokalita chalupy ponúka dobrý prístup k lyžiarskym strediskám a kúpeľným areálom. Najbližšie kúpalisko je vzdialené 16,1 km a lyžiarske stredisko 18,5 km. Chalupa je taktiež v blízkosti rôznych turistických atrakcií ako jaskyne a hrady.

Cena za ubytovanie sa pohybuje od 20 eur na osobu na noc, závislá od sezóny a počtu osôb.

Drevenica u Jozefa

Chalupa umiestnená v malebnom prostredí kysuckých hôr v lokalite Jedľovník ponúka únik pred mestským ruchom a ideálne prostredie pre milovníkov prírody a relaxácie. Táto útulná drevenica má kapacitu 6 osôb, z toho 2 na prístelkách, a ponúka jednu spálňu, kúpeľňu a samostatné WC.

K dispozícii je výlučne pre jednu skupinu hostí, čo zaručuje súkromie.

Je vhodná pre rodiny s deťmi, ktorým sú k dispozícii hračky, a za symbolický poplatok môžete zobrať aj malého psa. Na rozsiahlom pozemku nájdete množstvo vonkajších rekreačných zariadení vrátane altánku s grilom, kotlíkom na guláš, vonkajším posedením, terasou, ohniskom a záhradnou hojdačkou.

Priamo pri chate môžu parkovať tri autá. Ubytovanie nie je bezbariérové a fajčenie vo vnútri nie je povolené.

Dobrá lokalita

Poloha chaty umožňuje ľahký prístup k mnohým turistickým a lyžiarskym atrakciám v okolí, vrátane Ski Makov a kúpaliska v Čadci. Turisti majú k dispozícii rôzne turistické trasy a pamiatky ako Korňanský ropný prameň alebo hrady v regióne.

Cena ubytovania je variabilná v závislosti od sezóny a počtu osôb, s možnosťou úpravy podľa konkrétnych požiadaviek. Začína na 60 eurách za noc. Chata obsahuje množstvo komfortných doplnkov ako WiFi, posteľná bielizeň, a parkovanie.

Detská postieľka je tiež k dispozícii na požiadanie. Energie sa platia zvlášť po skončení pobytu.

Chaty s vlastným wellness

The post TOP chaty na Slovensku: Vybrali sme pre vás tie najlepšie ponuky appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie