Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragédie při badmintonu: Úlomek rakety prorazil šestileté dívce lebku, během čtyř dní zemřela

Šestiletá Lucy Morganová si na začátku června užívala se svou rodinou dovolenou u jezera Limerick v Maine. Se svým starším bratrem hrála badminton, když se její raketa najednou zlomila a ostrý hliníkový kus se jí zabodl přímo do lebky, informoval americký web Eyewitness News. ČTĚTE TAKÉ: Další smrtelná tragédie na řece Hron: Holčička si hrála na břehu, […]
Menej ako 1 min. min.

Šestiletá Lucy Morganová si na začátku června užívala se svou rodinou dovolenou u jezera Limerick v Maine. Se svým starším bratrem hrála badminton, když se její raketa najednou zlomila a ostrý hliníkový kus se jí zabodl přímo do lebky, informoval americký web Eyewitness News.

ČTĚTE TAKÉ: Další smrtelná tragédie na řece Hron: Holčička si hrála na břehu, nešťastně spadla do vody

Rodiče okamžitě zavolali pomoc a záchranáři dopravili dívku vrtulníkem do nemocnice v Portlandu, kde jí úlomek z hlavy vyndali. Na operačním stole však utrpěla zástavu srdce, a proto lékaři upozornili rodinu, že její šance na uzdravení je minimální. Zranění pak po čtyřech dnech podlehla, napsal deník The Mirror. Rodina jí ještě stihla u nemocniční postele zazpívat její oblíbenou písničku.

K neštěstí se vyjádřila i policie státu Maine. „Je to velmi smutná a tragická situace, láme nám to srdce a soucítíme s rodinou,“ nechali se slyšet policisté.

Lucy žila se svými rodiči a třemi sourozenci ve věku od čtyř do deseti let. Otec Jesse Morgan sdělil médiím, že rodina dojedla u jezera oběd, po němž si děti šly zahrát badminton. „Odpočívali jsme s Bethany (manželkou, pozn. red.) vzadu, když jsme uslyšeli křik,“ řekl. Běželi za dětmi a uviděli ležet svou dceru v bezvědomí na zemi.

Podle jeho slov byl nejhorší moment, když přišli do pokoje, který jim poskytla nemocnice, a viděli v něm jen tři své děti namísto čtyř. „V tu chvíli nás tvrdě zasáhlo uvědomění, že jsou jen tři a ne čtyři. Sdělili jsme tu zprávu co nejšetrněji, ale je to rozhovor, který byste nikdy nechtěli vést s tak malými dětmi,“ uvedl.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na Berounce u jezu se převrátila loď. Na palubě byly i děti, zasahovali záchranáři

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie