Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Už čoskoro sa zvýšia ďalšie príspevky. Pozrite sa, o aké sumy si prilepšíte (PREHĽAD)

Od 1. júla 2024 sa zvýšia príspevky na opatrovanie, čo zlepší finančnú situáciu mnohých opatrovateľov, vrátane dôchodcov. Podľa portálu Pravda.sk sa zvýšenie bude týkať aj rodín s deťmi so zdravotným postihnutím a poskytovateľov opatrovateľských služieb. V prípade príspevkov na opatrovanie jednej osoby so zdravotným postihnutím pôjde o zvýšenie z 569 eur na 615,50 eura. Ak […]
Menej ako 1 min. min.

Od 1. júla 2024 sa zvýšia príspevky na opatrovanie, čo zlepší finančnú situáciu mnohých opatrovateľov, vrátane dôchodcov. Podľa portálu Pravda.sk sa zvýšenie bude týkať aj rodín s deťmi so zdravotným postihnutím a poskytovateľov opatrovateľských služieb.

V prípade príspevkov na opatrovanie jednej osoby so zdravotným postihnutím pôjde o zvýšenie z 569 eur na 615,50 eura. Ak pôjde o opatrovanie dvoch alebo viacerých osôb, ktoré majú zdravotné postihnutie, suma príspevku sa zvýši zo 757 eur na 818,60 eura.

Komu zvyšovanie pomôže?

Podľa odborníka Jozefa Mihála sa toto zvyšovanie dotýka aj opatrovateľov, ktorí sú seniori. Ide totiž o ľudí, ktorí doposiaľ dostávali výrazne nižšie príspevky. To sa však 1. júla zmení a táto skupina ľudí dostane rovnaké zvýšené sumy.

Táto novinka pozitívne ovplyvní poberateľov starobných, predčasných starobných, invalidných a výsluhových dôchodkov. Mnohí z nich sa totiž môžu tešiť na výrazné zlepšenie finančnej situácie. 

Jozef Mihál uviedol, že seniori opatrovatelia sa konečne dočkajú zaslúženej finančnej podpory.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Ktoré príspevky sa ešte zvýšia?

The post Už čoskoro sa zvýšia ďalšie príspevky. Pozrite sa, o aké sumy si prilepšíte (PREHĽAD) appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie