Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vídeň: Nahý muslim za pokřiku „Allahu akbar“ řídil dopravu, při zásahu zranil policistku

Pokud by obránci Vídně, kterým se podařilo pokořit Osmany a zabránit dobytí města i zbytku Evropy, viděli, jak jejich potomci bez boje nyní nejen město, ale celou zemi odevzdávají potomkům tehdejších dobyvatelů, museli by se v hrobech obracet. Vídeň je nyní již do značné míry muslimská a některé čtvrti se změnily i za dne v […]
Menej ako 1 min. min.

Pokud by obránci Vídně, kterým se podařilo pokořit Osmany a zabránit dobytí města i zbytku Evropy, viděli, jak jejich potomci bez boje nyní nejen město, ale celou zemi odevzdávají potomkům tehdejších dobyvatelů, museli by se v hrobech obracet.

Vídeň je nyní již do značné míry muslimská a některé čtvrti se změnily i za dne v no-go zóny. O multikulturní obohacování tak rozhodně nemají místní nouzi.

Se zdviženým prstem stál nahý na ulici a křičel „Alláhu Akbar.“

Ve středu vyvolala velký rozruch scéna na rohu ulic Perfektastraße a Brunner Straße ve Vídni-Liesingu: Muž tam stál nahý a v ruce držel modrý ručník, možná modlitební kobereček, jak informoval „oe24.“ Stál uprostřed ulice a zdálo se, že je pevně rozhodnut „regulovat dopravu.“

Kromě toho podezřelý islamista křičel „Alláhu Akbar“.

Muž byl na přijíždějící policisty velmi agresivní a podle policie bylo velmi těžké ho uklidnit. Muslim během policejní operace lehce zranil policistku.

Na sociálních sítích se k incidentu vyjádřil i okresní předseda FPÖ Leo Lugner. „Vídeň: Barevná, tolerantní a kosmopolitní – dokonce i ve 23. obvodu, na rohu Brunner-Perfektastraße,“ napsal na X (dříve Twitter).

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie