Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vinczeovi sú už oficiálne rodičmi. Aké je meno ich synčeka?

16.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Instagram/viktorvincze). Konečne sa stali oficiálnymi rodičmi a sú úradne zapísaní v rodnom liste. Majú rovnaké práva ako biologickí rodičia. Adopčný proces bol veľmi zdĺhavý, ale nakoniec všetko dobre dopadlo a malý je konečne oficiálne syn Adely a Viktora. Manželia Vinczeoví – Viktor Vincze a Adela Vinczeová.Foto: Instagram/viktorvincze Viktor Vincze a Adela mu nebudú […]
Menej ako 1 min. min.

16.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Instagram/viktorvincze).

Konečne sa stali oficiálnymi rodičmi a sú úradne zapísaní v rodnom liste. Majú rovnaké práva ako biologickí rodičia. Adopčný proces bol veľmi zdĺhavý, ale nakoniec všetko dobre dopadlo a malý je konečne oficiálne syn Adely a Viktora.

Manželia Vinczeoví – Viktor Vincze a Adela Vinczeová.
Foto: Instagram/viktorvincze

Viktor Vincze a Adela mu nebudú brániť stretávať sa s matkou

Adela Vinczeová a Viktor Vincze sú skutočne netradičný párik. Rozhodli sa totiž, že odmalička povedia malému, že je adoptovaný. Nebudú mu nikdy tajiť to, že si ho adoptovali. A ak sa raz bude malý chcieť stretnúť s biologickými rodičmi, tak nebudú mu rozhodne brániť. Podľa ich vlastných slov, vedia iba meno mamy, nič iné.

„(…) Je dôležité, aby odmalička vedel, že je adoptovaný a že je to v poriadku. Sme radi, že máme v okolí tri adopčiatka, s ktorými sa občas stretáva, takže bude mať partiu detí, ktoré sú adoptované a bude vedieť, že nie je sám.“

– povedala Adela pre tvnoviny.sk.

Čo meno Maximilián znamená?

Ich synček sa volá Maximilián, alebo aj Maxík. Čo toto meno znamená? Pochádza z latinčiny a znamená tajomný a horlivý, zanietený pre niečo. Presne to sedí na syna Adely a Viktora. Maxík je skutočne horlivý, šarmantný a má tajomný úsmev.

POZRITE TIEŽ AJ: Pribudli nové informácie o zdravotnom stave Novaka Djokoviča

Láska na prvý pohľad

Adela Vinczeová potvrdila v rozhovore pre tvnoviny, že Maxík bol láskou na prvý pohľad a veľmi ju očaril, už ako malé dieťa, pretože mal šarm v tvári a podmanivý sladký úsmev. Spokojný prominentný párik tvrdí, že už si bez neho nevedia predstaviť život a je to najväčšia láska na svete.

Adela Vinczeová a Viktor Vincze detaily neprezradili

Detaily o synovi a fotky Adela zaryto skrýva, pretože nemôžu nič hovoriť kvôli adopčnému procesu.. Až teraz sa úspešne skončil, tak možno rodičia konečne ukážu synčeka alebo prezradia o ňom viac detailov.

Aký je malý ?

Pre portál tvnoviny šťastní rodičia prezradili, že maličký je veľmi zvedavé, živé a hravé dieťa. Chce všetko spoznávať a miluje pozerať sa na autá. Nevedia si už bez neho predstaviť život, lebo je veľmi rozkošný. Nie nadarmo sa hovorí, že najväčšia láska je láska k dieťaťu. Manželia Vinczeovci sú toho jasným príkladom.

„Má rád akékoľvek auto, čo vidí na ulici. Keby sme chceli hodinu pre seba, tak ho pustíme na oplotené parkovisko a on tam bude chodiť okolo áut a hovoriť značky, lebo sa ich naučil.“

– prezradil Viktor Vincze.

Viktor Vincze a Adela Vinczeová.
Foto: instagram.com/viktorvincze/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dominika Cibulková si žije na vysokej nohe, má dokonca aj služobníctvo!

Má Andrej Babiš novú priateľku? Čo na to hovorí samotný politik?

The post Vinczeovi sú už oficiálne rodičmi. Aké je meno ich synčeka? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie