Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyjádření ANS k atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica

Vyjádření ANS k atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica: Odsuzujeme atentát na předsedu vlády Slovenské republiku Roberta Fica, který je hrůzným zločinem. Mediální lynč vítěze slovenských voleb, vytváření nátlakových protivládních akcí ze strany neziskových organizací, umělé polarizování lidí a snahy o rozbití společnosti jsou zoufalým aktem těch společenských a politických sil, které odchází do propadliště […]
Menej ako 1 min. min.

Vyjádření ANS k atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica:

Odsuzujeme atentát na předsedu vlády Slovenské republiku Roberta Fica, který je hrůzným zločinem. Mediální lynč vítěze slovenských voleb, vytváření nátlakových protivládních akcí ze strany neziskových organizací, umělé polarizování lidí a snahy o rozbití společnosti jsou zoufalým aktem těch společenských a politických sil, které odchází do propadliště dějin. Tito zdegenerovaní “lidé” – bytosti bez svědomí a jakékoliv mravnosti, kterých jsou plná mainstreamová média a politické neziskové organizace placené Západem, se snaží zasahovat do chodu státu. Tito nikým nevolení lidé vedou plamenné řeči o demokracii a toleranci, ale sami se uchylují k výhružný činům a teroristickým aktům zavánějícím fašismem, když se jim nelíbí, koho si demokraticky zvolili lidé za premiéra své vlastní země.

Vážený pane premiére Slovenské republiky, vážený pane docente Roberte Fico, přejeme Vám brzké uzdravení a řádné vyšetření atentátu a zejména veřejné odhalení těch sil, které za tímto hrůzným zločinem stojí.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

předsedkyně
Aliance národních sil

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie