Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zemřela herečka Roxanne Rosedaleová: Zahrála si po boku Marilyn Monroeové

Roxanne Rosedaleová zemřela 2. května v zařízení s pečovatelskou péčí ve svém rodném Minneapolis v Minnesotě. Zprávu o jejím úmrtí potvrdila portálu The Hollywood Reporter pozůstalá dcera Ann Roddyová. Rosedaleová, která zemřela ve věku 95 let, se stala nesmírně populární poté, co se v roce 1950 stala součástí televizní show vysílané na stanici CBS. Kráska […]
Menej ako 1 min. min.

Roxanne Rosedaleová zemřela 2. května v zařízení s pečovatelskou péčí ve svém rodném Minneapolis v Minnesotě. Zprávu o jejím úmrtí potvrdila portálu The Hollywood Reporter pozůstalá dcera Ann Roddyová.

Rosedaleová, která zemřela ve věku 95 let, se stala nesmírně populární poté, co se v roce 1950 stala součástí televizní show vysílané na stanici CBS. Kráska uváděla soutěžící, kteří měli za úkol ve stanoveném čase provést složité a pobuřující kousky, přičemž je fotila fotoaparátem Sylvania a pózovala vedle cen pro vítěze.

Během svého účinkování v zábavní show se televizní hvězdě podařilo prorazit jako modelka, dostala se totiž na obálky několika časopisů jako například Life.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel baletní mistr Vlastimil Harapes. Čestnému členovi Národního divadla bylo 77 let

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie