Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadne diéty ani detox. Kráľovná krásy z roku 1924 odhalila svoje tajomstvá krásy

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: facebook.com/historyfromeveryday1). Pre udržanie krásneho tela môžeme urobiť veľa. Reštriktívne diéty, suplementy, estetická medicína, kozmetika. Všetko si vyžaduje veľa trpezlivosti a vytrvalosti a niekedy aj veľkú peňaženku. Ako sa o krásu staralo v minulosti? Kráľovná krásy z roku 1924 sa podelila o svoje tajomstvá. Kráľovná krásy z roku 1924 sa […]
Menej ako 1 min. min.

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: facebook.com/historyfromeveryday1).

Pre udržanie krásneho tela môžeme urobiť veľa. Reštriktívne diéty, suplementy, estetická medicína, kozmetika. Všetko si vyžaduje veľa trpezlivosti a vytrvalosti a niekedy aj veľkú peňaženku. Ako sa o krásu staralo v minulosti? Kráľovná krásy z roku 1924 sa podelila o svoje tajomstvá.

Kráľovná krásy z roku 1924 sa podelila o svoje tajomstvá.
Foto: facebook.com/historyfromeveryday1

Krásny a mladistvý vzhľad je pre mnohé ženy prioritou. Aj keď je starnutie samo o sebe prirodzené a krásne, mnohí z nás sa snažia tento proces čo najviac oddialiť. Už v mladom veku sa začíname zaujímať o zlepšenie našej krásy. Pomáha nám k tomu mejkap, vhodná kozmetika a salónne ošetrenia. To všetko, aby bola pokožka hladká a žiarivá, bez pupienkov, vrások a sfarbení a zvyšok tela vyzerá rovnako uspokojivo.

Kráľovná krásy z roku 1924 odhalila svoje tajomstvá krásy

Dnes sme zaplavení informáciami a radami z každého smeru, ako docieliť, aby nás telo uspokojovalo. Najčastejšie hovoríme o diétach, namáhavých cvičeniach a kozmetických úpravách, za ktoré môžeme zaplatiť majland. Ako sa o krásu staralo v minulosti?

Na facebookovom profile s názvom History Everyday sa objavil záznam o tom, ako sa Miss America z roku 1924 postarala o svoj bezchybný vzhľad. Ruth Malcomson vyhrala súťaž, keď mala 18 rokov. Zdieľala desať pravidiel, ktoré jej umožnili pochváliť sa dokonalým vzhľadom

Žiadne diéty. Takto sa o svoju krásu starala kráľovná krásy z roku 1924

Vstať skoro.

Jedzte slušné raňajky.

Cvičte.

Nepite alkohol.

Fajčenie je škodlivé.

Ísť von.

Jedzte ľahký obed.

Jedzte uspokojivú večeru.

Ísť spať skoro.

Spánok.

Kráľovná krásy odhalila kľúče ku krásnemu vzhľadu výstižnými slovami. Sú medzi nimi aj také, ktoré sú možno samozrejmé, no niekedy je pre nás veľmi ťažké ich v živote uplatniť. A to je veľká chyba, pretože sú základom zdravého a teda krásneho tela. Vieme, že alkohol a fajčenie neprospievajú nášmu vzhľadu, no niekedy je pre nás ťažké vzdať sa ich.

Rovnako je to aj s dobrým spánkom. Pre mnohých ľudí je aj navrhovaných 7-8 hodín spánku denne určite priveľa. Práca a domáce práce sa predsa neurobia samé. A to ovplyvňuje našu pohodu aj vzhľad.

Aké sú vaše recepty na udržanie pekného vzhľadu? Dodržiavate vyššie uvedené odporúčania, alebo sa možno spoliehate na podporu špecialistov z kozmetických salónov? Sme zvedaví na vaše odpovede.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Už žiadna „mob wife“ a „quiet luxury“. „Cowgirl copper nails“ bude hitom sezóny. Rýchlo ukážte svojej manikérke

6 aplikácií a stojí len 4 eur. Za výrobu tejto masti by mal niekto dostať medailu

The post Žiadne diéty ani detox. Kráľovná krásy z roku 1924 odhalila svoje tajomstvá krásy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie