Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Aktuálne spravodajstvo

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aktuálne spravodajstvo

Menu

Žiadne kulmy ani natáčky! Stačia tri ponožky a dokonalý účes je hotový. „Brilantné!“

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc). Vlasy poškodené stylingom trápia mnohé ženy. A hoci je v obchodoch k dispozícii množstvo pomôcok na kulmovanie vlasov bez tepla, všetko potrebné nájdete vo svojom šatníku. Lacnejšie a rovnako lákavé! „A nepotrebujete žiadny Dyson.“ Žiadne kulmy ani natáčky! Stačia tri ponožky a dokonalý účes je hotový. „Brilantné!“Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc).

Vlasy poškodené stylingom trápia mnohé ženy. A hoci je v obchodoch k dispozícii množstvo pomôcok na kulmovanie vlasov bez tepla, všetko potrebné nájdete vo svojom šatníku. Lacnejšie a rovnako lákavé! „A nepotrebujete žiadny Dyson.“

Žiadne kulmy ani natáčky! Stačia tri ponožky a dokonalý účes je hotový. „Brilantné!“
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Donedávna sa mnohé ženy museli rozhodovať medzi starostlivosťou o vlasy a krásnymi kučerami. Koniec koncov, nič nepoškodzuje vlasy tak ako pravidelný tepelný styling. V posledných rokoch sa však objavuje čoraz viac metód a prístupov, ktoré nám umožňujú dosiahnuť vlny a vlny bez rizika poškodenia vlasov.

Ako na vlny bez kulmy? Stačia tri ponožky

Videli sme už natáčanie vlasov pomocou pásu na župany alebo špeciálnych valčekov. Nedávno sa na internete rozmohla aj úprava vlasov pomocou fénu Dyson. Napriek tomu ženy na internete naďalej hľadajú cenovo výhodnejšie spôsoby, ako si bezpečne upraviť vlasy a dosiahnuť objem a krásne kučery.

Alina Shmidt, ktorá na Instagrame zdieľa obsah s tematikou krásy, zverejnila video, v ktorom ukazuje jeden zo spôsobov, ako si vytvoriť kučery bez kulmy, ale s použitím troch dlhých ponožiek. Tieto ponožky sa jednoducho zviažu a upevnia na temene hlavy, potom sa rozdelia na tri pramene, každý sa obtočí okolo ponožky a zľahka sa postrieka vodou a nakoniec sa zviažu do drdolu a zaistia obtočením koncom ponožky. Po niekoľkých hodinách alebo celej noci v takto upravených vlasoch môžete očakávať wow efekt.

Pod príspevkom sa objavilo mnoho komentárov od používateliek internetu:

„A nepotrebujete žiaden Dyson“.
„Perfektné“
„Úžasné“
„Brilantné“
„Musím to vyskúšať“
„Perfektné, aby ste si nepoškodili vlasy“
„Skvelý patent“
„Gamechanger“

píšu nadšení

Vlny bez tepla? Musíte si zapamätať jednu vec, inak vám nevyjdú

Niektoré ženy však nie sú presvedčené o spôsoboch, ako si natočiť vlasy bez tepla. Tvrdia, že efekt vôbec nie je taký, ako ukazujú iné dievčatá, a že kučery nie sú veľmi dlhotrvajúce. Samozrejme, niektoré vlasy sú k úprave poddajnejšie a iné menej – čo má, samozrejme, vplyv na dlhovekosť vĺn a kučier. Je však veľmi dôležité, aby v prípade natáčania vlasov valčekom, papilotami alebo ponožkami boli vlasy úplne suché – inak táto metóda nebude mať požadovaný účinok. Samozrejme, môžete ich jemne navlhčiť tesne po natočení (ako vo videu), ale malo by to byť minimálne množstvo vody, ktoré rýchlo uschne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Neviete sa dočkať návštevy kaderníka? Pozor na tieto znaky. Radšej si hneď nájdite iný salón

Kaderníci priznávajú: hit 70. rokov je späť, ženy volajú a žiadajú o brushing. Je to cesta ku giga-objemom

The post Žiadne kulmy ani natáčky! Stačia tri ponožky a dokonalý účes je hotový. „Brilantné!“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie