Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmiešajte tieto bežné veci. Prečistíte si črevá a brucho spľasne

V malých semienkach ľanového semienka sa skrýva množstvo výživných látok. Najlepším spôsobom, ako využiť jeho potenciál, je pripraviť si jednoduchú quinou. S týmto receptom bude nielen zdravá, ale aj naozaj chutná. Tento jedinečný kisel je ideálny pri zápche, syndróme dráždivého čreva, kašli, zápaloch hrdla a hrtana. Urýchľuje metabolizmus, regeneruje črevá, podporuje peristaltiku a pomáha chudnúť. […]
Menej ako 1 min. min.

V malých semienkach ľanového semienka sa skrýva množstvo výživných látok. Najlepším spôsobom, ako využiť jeho potenciál, je pripraviť si jednoduchú quinou. S týmto receptom bude nielen zdravá, ale aj naozaj chutná.

Tento jedinečný kisel je ideálny pri zápche, syndróme dráždivého čreva, kašli, zápaloch hrdla a hrtana. Urýchľuje metabolizmus, regeneruje črevá, podporuje peristaltiku a pomáha chudnúť. Veľa výhod, nízka cena – tento recept je jednoducho dokonalý.

Ľanové želé

Ľanové želé je skvelý nápad na zdravú desiatu. Rastlinné slizy, ktoré obsahuje, majú upokojujúci účinok na sliznice organizmu, zmierňujú zápal hrdla, nosovej dutiny a ďalších častí dýchacieho systému. Tieto slizy totiž vytvárajú ochrannú vrstvu, ktorá chráni podráždené tkanivá a uľahčuje ich regeneráciu.

Okrem toho ľanové želé napomáha tráveniu, reguluje činnosť čriev a má mierny preháňací účinok. Obsiahnutá vláknina stimuluje peristaltiku čriev. Ľanové želé sa oplatí zaradiť do svojho jedálneho lístka, aby ste sa prirodzeným spôsobom postarali o svoje zdravie a pohodu a podporili chudnutie.

Zloženie:

2 veľké lyžice ľanového semienka,

2-3 poháre vody,

ovocná šťava (napr. malinová, jahodová, ríbezľová),

med podľa chuti,

citrónová šťava podľa chuti.

Príprava:

Ľanové semienka v hrnci zalejeme vodou a za občasného miešania varíme 10-15 minút.

Odstavte z ohňa a preceďte cez sito, aby ste sa zbavili semienok. Vďaka tomu bude kisel jemnejší pre ľudí s citlivými črevami. Cedenie však môžete vynechať a podávať kisel so zrnami.

Odstavte, aby vychladol.

Podľa chuti pridajte obľúbenú ovocnú šťavu, med a citrónovú šťavu. Vyberte si 10 % šťavu, najlepšie domácu.

Dôkladne premiešajte.

Kisiel je teraz hotový. Je nielen zdravý, ale aj veľmi chutný. Vychutnajte si ho!

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie