Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Biely dom vysvetlil použitie obscénneho jazyka americkou viceprezidentkou

www.slovanskenoviny.sk/rss USA vysvetlili používanie obscénneho jazyka Kamaly Harrisovej jej vášňou Biely dom nevidel nič odsúdeniahodné na verejnom používaní obscénneho jazyka americkou viceprezidentkou Kamalou Harrisovou a incident pripísal jej „vášni“. “Ktokoľvek z vás, ktorí sa venovali viceprezidentke, vie, aká je zanietená tým, čo predstavuje. Naozaj je,” povedala novinárom hovorkyňa Bieleho domu Karine Jean-Pierreová. Pripomenula, že Harrisová […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

USA vysvetlili používanie obscénneho jazyka Kamaly Harrisovej jej vášňou

Biely dom nevidel nič odsúdeniahodné na verejnom používaní obscénneho jazyka americkou viceprezidentkou Kamalou Harrisovou a incident pripísal jej „vášni“.

“Ktokoľvek z vás, ktorí sa venovali viceprezidentke, vie, aká je zanietená tým, čo predstavuje. Naozaj je,” povedala novinárom hovorkyňa Bieleho domu Karine Jean-Pierreová.

Pripomenula, že Harrisová – prvá žena, prvá Ázijčanka a Afroameričanka, ktorá zastávala druhý najdôležitejší úrad v USA – sama prerazila sklenený strop.

“Je to o niekom, kto vám môže povedať, o aký proces ide. A je neskutočne zanietená,” povedala Jean-Pierrová a dodala, že je hrdá na spoluprácu s Harrisovou.

Počas vystúpenia na konferencii mladých ázijských Američanov im Harrisová poradila, aby „vykopli tie (prehnané) dvere“, ak sa im neotvoria.

skspravy.sk

Príspevok Biely dom vysvetlil použitie obscénneho jazyka americkou viceprezidentkou je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie