Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Branislav Becík: Priatelia, ďakujem Vám veľmi pekne za podporu, ktorú ste mi prejavili ako kandidátovi do europarlamentu. Na základe našich osobných stretnutí, rozhovorov, …

🇸🇰 Priatelia, ďakujem Vám veľmi pekne za podporu, ktorú ste mi prejavili ako kandidátovi do europarlamentu. Na základe našich osobných stretnutí, rozhovorov, či správ, ktoré ste mi posielali tu na sociálnych sieťach, si však uvedomujem, že je pre Vás dôležité, aby ste ma aj naďalej videli ako plnohodnotného predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja a nie ako […]
Menej ako 1 min. min.

🇸🇰 Priatelia, ďakujem Vám veľmi pekne za podporu, ktorú ste mi prejavili ako kandidátovi do europarlamentu. Na základe našich osobných stretnutí, rozhovorov, či správ, ktoré ste mi posielali tu na sociálnych sieťach, si však uvedomujem, že je pre Vás dôležité, aby ste ma aj naďalej videli ako plnohodnotného predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja a nie ako poslanca Európskeho parlamentu.

👉 Táto skutočnosť ma posúva vpred a podčiarkuje pre mňa záväzok naďalej vykonávať a stále skvalitňovať moju prácu pre náš Nitriansky kraj!

🇪🇺 V európskych témach budem aj naďalej pokračovať z mojej súčasnej pozície župana a spravím všetko pre zastavenie nezmyselnej zelenej dohody (green deal), ktorá by mala devastačné následky pre Slovensko!

🤝 Rovnako pokračujem v mojej práci v Národnej rade Slovenskej republiky, aby som zastupoval slovenských poľnohospodárov a zabezpečil kvalitné a dostupné potraviny.

Zdroj: Branislav Becík

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie