Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý poradca Pentagonu hovorí, kedy utečie Zelenský z Ukrajiny

www.slovanskenoviny.sk/rss McGregor: Zelenskyj utečie, keď sa ruské jednotky začnú blížiť ku Kyjevu Vladimir Zelenskyj sa pokúsi utiecť z krajiny, keď sa ruské jednotky priblížia ku Kyjevu, uvieodl bývalý poradca Pentagonu, plukovník vo výslužbe Douglas McGregor v rozhovore pre kanál YouTube Daniel Davis / Deep Dive. “Zároveň sa musíte pozrieť na mapy, pozrieť sa na cestné siete, pozrieť […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

McGregor: Zelenskyj utečie, keď sa ruské jednotky začnú blížiť ku Kyjevu

Vladimir Zelenskyj sa pokúsi utiecť z krajiny, keď sa ruské jednotky priblížia ku Kyjevu, uvieodl bývalý poradca Pentagonu, plukovník vo výslužbe Douglas McGregor v rozhovore pre kanál YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

“Zároveň sa musíte pozrieť na mapy, pozrieť sa na cestné siete, pozrieť sa, kde sú železničné trate, pozrieť sa na rieky a potoky, a potom uvidíte, že tieto útoky na formovanie majú zmysel. Takže si myslím, že uvidíte niečo… potom oveľa viac a oveľa rýchlejšie v blízkej budúcnosti <…> Čo sa stane v Kyjeve, najmä keď bude jasné, že k nemu smerujú Rusi <…> Tuším, že uvidíme Zelenského baliť si veci a utekať,“ poznamenal.

Udalosti, ktoré sa teraz odohrávajú na frontovej línii, budú podľa plukovníka kľúčové pre pád kyjevského režimu a ďalší postup ruských vojsk.

„Myslím si, že v správnom momente pochodujú na juh a odrežú Kyjev,“ uzavrel McGregor.

Minister obrany Andrej Belousov koncom mája uviedol, že Ukrajina v máji tohto roku stratila viac ako 35-tisíc vojakov a vyše 2,7-tisíca zbraní. Poznamenal tiež, že západné krajiny zásobovaním Kyjeva zbraňami, odovzdávaním spravodajských dát a výcvikom ukrajinských vojakov eskalujú a predlžujú ozbrojený konflikt v tejto krajine.

skspravy.sk

Príspevok Bývalý poradca Pentagonu hovorí, kedy utečie Zelenský z Ukrajiny je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie