Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Cena Bitcoinu sa opäť zotavuje. Je pripravená na ďalší rast?

Bitcoin nedávno dosiahol svoje druhé najvyššie týždenné uzavretie v histórii, čo je podľa U.Today znamenie rastúcej dôvery investorov. Podpora vo výške 68 500 dolárov spoločne s masívnymi prílevmi do burzových fondov (ETF) naznačuje potenciál pre ďalší rast. Aktuálne sa cena Bitcoinu pohybuje pod hranicou 70 000 dolárov a zdá sa, že cieľom je prekonať tento odpor, […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin nedávno dosiahol svoje druhé najvyššie týždenné uzavretie v histórii, čo je podľa U.Today znamenie rastúcej dôvery investorov. Podpora vo výške 68 500 dolárov spoločne s masívnymi prílevmi do burzových fondov (ETF) naznačuje potenciál pre ďalší rast.

Aktuálne sa cena Bitcoinu pohybuje pod hranicou 70 000 dolárov a zdá sa, že cieľom je prekonať tento odpor, tvrdí News BTC. Ak Bitcoin zvládne prelomiť odpor na úrovni 70 150 dolárov, mohli by sme vidieť jeho rast k novým maximám.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Cena Bitcoinu kolísala

Bitcoin zažil pomerne nestály týždeň, ale aj napriek tomu dosiahol druhé najvyššie týždenné uzavretie na úrovni 69 640 dolárov.

Cena vystrelila nahor

Najvyššia cena za tento týždeň dosiahla 71 949 dolárov, ale odpor na úrovni 72 000 dolárov sa ukázal ako príliš silný.

Silný americký pracovný trh, ktorý môže zabrániť Federálnemu rezervnému systému v znížení úrokových sadzieb, prispel k tomuto odporu. Kryptomeny zvyčajne profitujú z uvoľnenejšej menovej politiky, takže aj tieto správy mali priamy vplyv na cenu Bitcoinu.

Bitcoin teraz našiel podporu približne na úrovni 68 500 dolárov a odvtedy sa snaží zotaviť. Cena sa drží pod 70 000 dolármi, ale zároveň sa formuje dôležitý býčí trend s podporou na úrovni 69 500 dolárov.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Ak Bitcoin neprekročí odpor 70 150 dolárov, môže opäť klesnúť. Prvá podpora je na úrovni 69 500 dolárov, a ďalšia dôležitá podpora na úrovni 68 500 dolárov. V prípade ďalšieho poklesu by cena mohla spadnúť až k úrovni 67 500 dolárov.

Naopak, ak cena Bitcoinu prekoná odpor 70 550 dolárov, mohla by rýchlo rásť k ďalším cieľom na úrovni 71 200 a 72 000 dolárov.

Sezóna altcoinov: Realita alebo len ilúzia?

Hovorí sa, že blíži sa sezóna altcoinov, ale mnohí experti zostávajú skeptickí, píše CryptoPotato. Keď sa v minulosti blížili dôležité ekonomické udalosti, ako sú rozhodnutia o úrokových sadzbách v USA, ceny altcoinov a Bitcoinu často padli.

S podobným scenárom sa stretávame aj teraz, keď sa Fed chystá rozhodnúť o úrokoch. Má sa tak stať 12. júna. Môžeme sa teda pripraviť na ďalší pokles hodnoty altcoinov. Napriek tomu niektorí analytici stále veria, že vzostup altcoinov je na dosah.

Analytici ako Moustache a Michaël van de Poppe z MN Trading sa pozerajú na minulé cykly a súčasné trhové štruktúry. Tvrdia, že aj keď sa história neopakuje presne, často nám poskytuje podobné signály.

#Altcoins 2020/2021 vs. #Altcoins 2023/2024

History Does Not Repeat Itself, But It Rhymes.

Send this whole market up. pic.twitter.com/vmdwxko9lq

— 𝕄𝕠𝕦𝕤𝕥𝕒𝕔ⓗ𝕖 🧲 (@el_crypto_prof) June 8, 2024

Dominancia Bitcoinu teraz dosahuje 55,2 %, ale aby sme mohli hovoriť o pravom začiatku sezóny altcoinov, musela by klesnúť pod 50 %. Zatiaľ to však nevyzerá pravdepodobne.

Červené čísla

Trhy s altcoinmi sú momentálne v červených číslach, Ethereum stratilo za týždeň 3,3 % svojej hodnoty. Aj ďalšie altcoiny, ako Toncoin, Shiba Inu a Near Protocol, zaznamenali výrazné straty.

Investori by mali byť pripravení na možnú volatilitu, hlavne ak Fed nezmení úrokové sadzby. Nasledujúce dni pred rozhodnutím Fedu budú pre trh s altcoinmi kľúčové. Aj keď mnohí dúfajú v rast, môže pred ním prísť ešte viac neistoty a poklesov.

The post Cena Bitcoinu sa opäť zotavuje. Je pripravená na ďalší rast? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie