Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mantra (OM) dosahuje historické maximum

V posledných dňoch sme svedkami značného vzrastu hodnoty tokenu OM, ktorý je natívnym tokenom platformy Mantra, zameranej na defi riešenia. Tento token dosiahol najlepší zisk medzi poprednými 100 kryptomenami, keď dosiahol svoje historické maximum 1,0924 USD. Tento nárast je o to pozoruhodnejší, že sa odohral uprostred strategickej expanzie spoločnosti v Spojených arabských emirátoch (SAE). Za […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných dňoch sme svedkami značného vzrastu hodnoty tokenu OM, ktorý je natívnym tokenom platformy Mantra, zameranej na defi riešenia. Tento token dosiahol najlepší zisk medzi poprednými 100 kryptomenami, keď dosiahol svoje historické maximum 1,0924 USD. Tento nárast je o to pozoruhodnejší, že sa odohral uprostred strategickej expanzie spoločnosti v Spojených arabských emirátoch (SAE).

Za posledných 24 hodín vzrástol o 13% a obchoduje sa za cenu približne 1,06 USD. Token tiež zaznamenal nárast objemu obchodovania o 234%, čím sa jeho objem obchodovania dostal na úctyhodných 168 miliónov dolárov. Tento nárast objemu obchodovania a cena tokenu sú dôkazom rastúceho záujmu investorov a trhovej dôvery v potenciál tokenu OM.

Trhová kapitalizácia tokenu OM prekročila 800 miliónov dolárov, čo z neho robí 90. najväčšiu kryptomenu v čase vykazovania. Tento úspech je výsledkom dvoch hlavných účelov tokenu v rámci blockchainovej platformy Mantra. Po prvé, držitelia OM môžu používať svoje tokeny na zapojenie sa do rôznych defi aktivít na platforme vrátane požičiavania, požičiavania a získavania odmien. Po druhé, majú právo hlasovať o návrhoch, ktoré ovplyvňujú budúce smerovanie platformy.

Najnovší nárast hodnoty tokenu OM prichádza po tom, čo Mantra podpísala memorandum o porozumení (MOU) s bankou Zand so sídlom v SAE. Táto dohoda predstavuje významný krok pre obe strany, keďže spoločne pracujú na vytvorení jasných pravidiel tokenizácie aktív v reálnom svete (RWA), aby sa zabezpečil súlad s dubajským regulačným úradom pre virtuálne aktíva (VARA). Táto strategická iniciatíva má podporiť bezproblémovú tokenizáciu aktív v reálnom svete v SAE, čím sa zlepší efektívnosť a transparentnosť postupov správy aktív.

Tento vývoj je súčasťou širšieho trendu využívania blockchainovej technológie a kryptomien na inovácie v oblasti financií a správy aktív. S rastúcim záujmom o defi a tokenizáciu aktív v reálnom svete sa zdá, že Mantra a OM sú dobre pripravené na to, aby zohrali kľúčovú úlohu v tejto transformácii. Sledujeme s napätím, ako sa bude situácia vyvíjať ďalej a aký dopad to bude mať na trh s kryptomenami a finančné služby ako celok.

Zdroj: coingecko

Príspevok Mantra (OM) dosahuje historické maximum je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie